Alfons Arús dirigeix i presenta l'únic matinal català que s'emet per tota Espanya. Aruser@s a Catalunya ja és el programa més vist. Dilluns de tornada a l'escola fa un increïble 21,4% i totes les senyores pitjor: Lídia Heredia 16,9%, Griso 11,6%, Ana Rosa 11,3% i Mónica López 7,7%. El secret d'Arús és el que sempre ha fet bé: vídeos de trompades, notícies molt picades, cares guapes i amables per l'espectador i la família Arús-Cárdenas en antena. Infalible. Arthur Arús li copia el jersei al seu pare:

alfonso arus arthur la sexta

Alfons i Arthur Arús, cada dia més similars, La Sexta

audiencies dilluns kantar media

Audiències dilluns Catalunya, font: Kantar Media

Un dels secrets de l'èxit és veure una família nombrosa fent tele junta, fenomen inèdit a la TV. Alfons, Angie, Tatiana, Arthur i Íngrid (tot esperant Hans) ensenyen part de la seva vida. És marca de la casa des dels temps d'Arús con leche a la ràdio. El patriarca Alfons tan aviat li demana a Angie "la re-boda", tornar-se a casar, com explica que l'envaeixen formigues al jardí de casa. Fabulós. Un dels secrets més ben guardats del plató d'Esplugues, al Baix Llobregat, és què t Arús sota la taula:

alfonso arus mesa la sexta

Arús vist pel darrere, La Sexta

El forat sota l'enorme taula del plató amaga ampolles d'aigua, pots de laca (no per Arús), cables, endolls i sorprenentment en plena Filomena un enorme ventilador per refrescar el calorós Arús. Els potents focus són de l'edifici Il·lumina, veïns del culebrot de TV3 Com si fos ahir que es grava allà mateix. Si l'edifici es diu Il·lumina serà pels focus que fan brillar els Arusos:

hans arus instagram 

Hans Arús a instagram

L'última imatge és el futur d'Aruser@s. El benjamí Hans Arús es posa fort per afrontar el seu debut a La Sexta. Esperadíssim. Té fusta. Un programa fet a Catalunya líder a Espanya. Felicitats.