Susanna Griso va deixar dit que no volia que la seva crisi matrimonial es converteixi en un "circ mediàtic". Com a experta en circs mediàtics sap de què parla. La premsa rosa va revelar que està en fase de separació i ara una altra revista explica quin és l'enorme patrimoni que s'han de repartir els cònjuges quan deixin de ser-ho. Casats a Catalunya en separació de béns, què els queda a Susanna Griso i Carles Torras si trenquen la relació. Lecturas fa números.

susanna griso dedo GTRES

Susanna Griso, multimilionària, GTRES

La revista catalana publica que "Ya han comenzado a hacer movimientos económicos que sellarían el final de su relación. Susanna y Carles ya ha dado el primer paso para disgregar los asuntos monetarios que aún los unen". Al desembre van dissoldre una Societat Limitada conjunta, Octubre Media SL, que mantenien des de 2008. Tenia un actiu d'un quart de milió d'euros. Tenen molts béns immobles: van comprar un pis de 74 m2 a Barcelona adjacent a un altre pis heretat per Carles Torras per fer-hi el domicili conjugal, al barri de la Sagrada Família. Després van comprar una torre de dues plantes a Alcobendas, Madrid, de 315 m2 on viu la família. I un dúplex a Platja d'Aro de 126 m2 i terrassa de 63 m2 amb dos pàrkings que val gairebé un milió d'euros. 858 mil, segons la revista per passar l'estiu.

susanna griso platja GTRES

Griso a la platja, GTRES

Per passar les vacances de Nadal van comprar una altra finca de luxe: "Su joya inmobiliaria más querida, una casa de dos pisos de 150 m2 y jardín en Bollvir de Cerdanya, donde tienen casa Shakira i Piqué". Tot aquest enorme patrimoni immobiliari se suma a les inversions privades de cadascun. Vanitatis va publicar que Griso ha pagat 1,4 milions per tres locals a Àvila on hi ha un supermercat. Molt de totxo per repartir amb tot un imperi immobiliari.

susana griso marit corre GTRES

Susanna Griso i Carles Torras prop de casa seva a Madrid, GTRES

Quatre cases de luxe a BCN, Madrid, Empordà i Pirineu. Els cònjuges treballen a la TV, com a presentadora i productor. Un sector que mou molts diners. No arriba al nivell de fortuna d'Ana Rosa Quintana però no es queda curta. La informació és pública, al Registre de la Propietat i al Registre Mercantil. Lecturas la consulta i la publica conscient que tot el que té a veure amb aquesta crisi matrimonial, ven. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat