Ana Rosa Quintana ha censurat una important notícia judicial que es va saber durant el transcurs del seu programa de divendres: l'Audiència Nacional envia a judici el seu marit Juan Muñoz per extorsió amb prostitutes i cocaïna. Acaba la instrucció d'aquesta branca del cas Villarejo i el jutge de l'Audiència Nacional veu potents indicis de criminalitat en el marit de la periodista de Telecinco. Si la sentència és condemnatòria anirà a la presó, on ja va estar quan va ser detingut ara fa dos anys

ana rosa quintana marit cares GTRES

GTRES

La interlocutòria judicial posa xifres a la trama: un soci del marit de Quintana devia un milió i mig d'euros a Hisenda i es va declarar insolvent, cosa que suposava que el deute l'havien d'assumir el matrimoni Juan Muñoz i Ana Rosa. Per extorquir el seu soci, Muñoz contacta amb l'amic íntim de la seva dona: el comissari Villarejo i planifiquen fer xantatge al soci gravant un vídeo sexual amb dues putes i consumint coca. Villarejo cobra una xifra en efectiu per avançat: 20 mil euros de diner negre que li lliura el marit d'Ana Rosa. Aquest és un frame del vídeo on l'extorquit esnifava cocaïna al WC:

frame coca

Frame vídeo presumpta extorsió

Segons el sumari, Villarejo avisa al marit d'Ana Rosa que l'encàrrec costa molt més i en una conversa telefònica punxada li diu "La tarifa subirá en el futuro. Costará 150.000 o 200.000 euros. Menos no se cobra por esos curros, porque si te pillan te comes cuatro años (de presó) por revelación de secretos”. Villarejo ja és a la presó i els quatre anys li poden caure al marit de Quintana per extorsió. Les proves són sòlides (vídeos i àudios) però AR es nega a parlar al seu programa informatiu d'aquest escàndol de corrupció policial i empresarial.

ana rosa quintana marit iot GTRES

GTRES

Juan Muñoz va pagar 20 mil en cash i havia de pagar 200 mil perquè Villarejo posava putes, coca i vídeos i oferia accés a arxius policials i bases de dades de caràcter restringit. Un escàndol de corrupció que Ana Rosa calla. Aquest estiu serà complicat per la presentadora, que té dos fills menors d'edat amb l'empresari sevillà que serà jutjat per dos delictes: extorsió i revelació de secrets. Ana Rosa es va reunir amb Villarejo diverses vegades i està gravada. Però ella s'ha lliurat de la justícia. El marit no.