Maria Guardiola, suma y sigue. La filla de Pep Guardiola i Cristina Serra és una influencer de moda i estil en ple creixement. Cada setmana afegeix desenes de milers de seguidors al seu compte d'Instagram. Ja en són 334.000, prova inequívoca que interessa i molt. Els seus viatges, els seus looks i els dissenys​ que llueix en les seves publicacions són un imant. Ara bé, tot apunta a que estem davant d'un dels seus èxits més aclaparadors en el món virtual. I el motiu d'aquest triomf el té al cap. Ha canviat de color de cabells i de forma radical. El resultat és, sens dubte, espectacular.

La jove de 21 anys acaba de marxar de Nova York després de passar uns dies en família en un entorn paradisíac i a l'abast només de segons quines butxaques: Barbados. Els diners, és clar, no són cap obstacle per a un dels entrenadors top del planeta futbol, s'ho ha guanyat amb escreix. La destinació és una petita illa del Carib amb platges d'autèntic somni, ideals per desconnectar i recarregar les piles. El viatge ens va regalar unes estampes sensacionals d'en Pep banyant-se al maramb un banyador poc discret, però que molts dels seus seguidors busquen al web per imitar-lo. El que no sabíem, però, és que no era l'única novetat cromàtica i estilística del clan Guardiola que ens deixaria sense alè. La Maria també volia dir la seva.

Adeu, Maria Guardiola morena. Hola, Maria Guardiola rossa.

La imatge mental que tots teníem de la catalana resident a Manchester és història. Ja no és així. Els seus cabells, aquells que es cuida amb tanta cura a perruqueries top de Barcelona, viuen una nova etapa. Adeu, Maria de morena. Hola, Maria de rossa. S'ha canviat de bàndol en un tres i no res, malgrat que mantingui algunes metxes més fosques, potser per mantenir un lligam amb el seu jo anterior. Les proves d'aquest salt són visibles a les seves xarxes, i molt celebrades, és clar. Els seus fans la troben ideal i no es cansen de repetir-ho. Els elogis són la nota predominant. Ella, això sí, jugava amb avantatge. Per què? Perquè tot li queda bé. 

MARIA GUARDIOLA ARA:

Maria Guardiola rossa Barbados @maria.guardiola
Maria Guardiola, de rossa a Barbados / Foto: @maria.guardiola
Maria Guardiola rossa @maria.guardiola
Maria Guardiola de rossa a Barbados / Foto: @maria.guardiola

El bronzejat de Maria Guardiola que fa enveja

L'estampa caribenya davant del mirall de la residència que ha ocupat aquests dies a Barbados també fa les delícies dels seus seguidors en comprovar el bronzejat envejable que ha aconseguit a les seves platges. Les marques del sol i el biquini són un termòmetre ideal per apreciar el canvi, l'abans i el després. No ens estranya gens ni mica: en algunes de les fotografies s'observen les vistes impressionants des de la finestra, directes a un mar blau banyat pel sol que convida a passar-se hores i hores allà sense preocupar-se de res més. Si a això li afegim el canvi de color a la cabellera, tenim tots els ingredients per coronar-la com la influencer del moment a casa nostra. 

Maria Guardiola rossa Barbados 2 @maria.guardiola
Maria Guardiola de rossa a Barbados / Foto: @maria.guardiola

Els i les Guardiola-Serra porten un gen guanyador a la sang. Són cracs en tot allò que n'emprenen.