El Manchester City de Pep Guardiola ha fet una temporada 2021-2022 més que exitosa. El conjunt citizen, de la mà del tècnic de Santpedor, s'ha tornat a proclamar guanyador de la Premier League, amb un frec a frec apassionant contra el Liverpool que no es va resoldre fins la darrera jornada del campionat. En Champions, van estar a un minut de jugar la final precisament contra el seu rival anglès, de no ser pels dos gols al descompte del madridista Rodrygo. Sigui com sigui, el conjunt que entrena el tècnic català ha enamorat els seus seguidors amb el seu jogo bonito, sent una delícia veure la majoria dels seus partits, on el toc de la pilota, la possessió i la velocitat a la que ataquen és digna d'envejar. És el que té que els De Bruyne, Sterling, Bernardo Silva i companyia siguin entrenats pel millor entrenador del món. I la temporada vinent, preparem-nos, perquè ha arribat Haaland. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PepTeam (@pepteam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PepTeam (@pepteam)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PepTeam (@pepteam)

Després d'una temporada molt exigent, i abans que comenci la que ve, que serà igual de complicada, i més, amb un mundial pel mig al novembre i desembre, Guardiola gaudeix d'unes merescudíssimes vacances abans de tornar a la feina. De moment, aquests dies l'havíem vist deixant-se caure per Mallorca, per exemple, fent una de les coses que més li agraden del món, jugar a golf, o a Barcelona, en la presentació del partit benèfic entre el seu equip de l'ànima, el Barça, i el seu actual, el City, en honor a un bon amic seu, Unzué, i amb l'objectiu de recaptar tots els fons possibles per la investigació i la lluita contra l'ELA:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PepTeam (@pepteam)

Joan Laporta Pep Guardiola Juan Carlos Unzue Barca Manchester City EFE
Joan Laporta, Juan Carlos Unzue i Pep Guardiola / EFE

 Ara, però, segons explica algun mitjà anglès, com el The Sun, Guardiola ha anat a buscar precisament això, the sun, el sol, a les meravelloses Barbados. Una escapadeta amb la seva dona, unes vacances de sol, platgeta i relax total, on l'hem pogut veure amb un banyador sensacional que s'exhaurirà. Una peça color fosforito que enlluerna, i un Guardiola que es trobava com un nen petit, jugant a l'aigua com si l'estiu no acabés mai. Unes imatges impagables de l'entrenador del City, sobretot, quan estem acostumats a veure'l a les banquetes amb el seu look i el seu estil de dandy. 

Segur que el Carib li prova de meravella. El que demostra el bo d'en Pep amb les fotos, és que ja sigui amb vestit i corbata, amb camisa i jersei o portant només un banyador, a estilàs, no hi ha qui el guanyi, esportivament ni estilísticament.