Maria Guardiola té 21 anys i una carrera com a influencer molt destacable. Ha heretat els millors dons dels seus pares, Pep Guardiola i Cristina Serra. Com en Pep, tot el que fa triomfa de manera rotunda, especialment allò que té a veure amb la moda. A casa seva sempre ha estat molt present: la mare s'hi dedica professionalment i fins i tot el pare també va arribar a desfilar en alguna passarel·la, de la mà del desaparegut Antoni Miró. Els 320.000 seguidors de la jove catalana no es perden cap de les seves publicacions, perquè poden trobar idees ben aprofitables i plenes d'estil.

Un exemple indiscutible és el disseny que ha escollit per gaudir d'una escapada a Màlaga, on passa uns dies gaudint del sol i de la costa andalusa en un entorn realment privilegiat. L'estil de vida de la Maria, de fet, sempre provoca una enveja tan sana com indiscutible: ja sigui a Manchester, a Barcelona, a la Toscana (dies després del èxit del Manchester City a la lliga anglesa) o allà on sigui, és difícil no exclamar un 'ohhh' amb les seves postals a Instagram. I les de Marbella no està sent pas una excepció, és clar.

Ara bé, el que realment ha impressionat la seva enorme legió de seguidors ha estat el vestit estampat que llueix en una sèrie de fotografies espectaculars. Un disseny perfecte per combatre el rigor de les elevadíssimes temperatures que estem patint aquests dies a tot el territori de l'Estat. Motius florals i molt coloristes que deixen sense paraules. Bé, no del tot, perquè tothom que l'ha vist ha acabat deixant-li un comentari al respecte, lloant el seu gust i provocant un allau de cerques a Internet intentant esbrinar la firma responsable del vestit en qüestió. Ella, sens dubtes, el llueix ben orgullosa. I no ens estranya, ni molt menys.

La Maria ha deixat tothom sense alè amb aquest tria que arrasarà durant els pròxims mesos. El que no sabem és que haurà dit la seva parella en veure-la tan espectacular. Ben pensat primer hauríem de confirmar si el seu cor està realment ocupat per algú, i si el tatuatge que duu a l'espatlla respon a algun nom. Ja saben que des de fa temps se'n parla de la seva possible relació amb un dels cracs de la Premiere League, Dele Alli, actualment a les files de l'Everton. Cert que el futbolista no passa pel seu millor moment esportiu i que la seva estrella s'ha apagat de forma sobtada, però segueix sent un referent indiscutible amb molt bon cartell. Serà qüestió de temps que recuperi el temps perdut. Ara bé, la que no el perd és la més gran dels fills de Guardiola i Serra, que en un any ha multiplicat el seu nombre de seguidors per 10. I amb publicacions com aquestes, la xifra encara creixerà més i més. Com els títols futbolístics del seu pare.

Maria Guardiola post @maria.guardiola
El post de Maria Guardiola a Marbella / @maria.guardiola

Són una família de triomfadors. Aquí i en la Xina popular, que diria Carod Rovira. Bon estiu!