La carrera com a estrella de les xarxes de Maria Guardiola sembla imparable. El seu nombre de seguidors no para de créixer: ara ja són més de 200.000 els que no perden detall del seu dia a dia. La filla gran del mite blaugrana, en Pep, i de l'empresària del món de la moda Cristina Serra, sempre interessa. Què fa, on és, amb qui surt o deixa de sortir... absolutament tot. Les dades no menteixen. 

La Maria ha tornat de Manchester i passa uns dies a Barcelona coincidint amb aquestes dates nadalenques. Un viatge que li ha servit per passejar per indrets molt característics del centre de la capital de Catalunya, com ara el Passeig de Gràcia. No es va voler perdre l'espectacle lumínic que guarneix aquesta via comercial i monumental de luxe, recorrent-la en cotxe després d'haver passat per un establiment proper: una perruqueria d'alt standing. 

pep guardiola i cristina Serra GTRES

Pep Guardiola i Cristina Serra, pares de la Maria, en Màrius i la Valentina / GTRES

Maria Guardiola passeja en cotxe pel Passeig de Gràcia / @maria.guardiola

Potser que alguns de vostès, lectors i lectores, tenen la sort de conèixer aquest saló de bellesa que potser no sigui apte per a totes les butxaques: per tal que es facin una idea, rentar, tallar i assecar els cabells surt per més de 100 euros. Si vols alguna cosa més especial, cap problema: són grans professionals. Ara bé, tindrà un cost afegit. L'establiment, el seu favorit, es diu New Look i té tres seus a la ciutat. Un al costat del Turó Park, un altre a la part més alta del carrer de Muntaner i un tercer al Passatge de la Concepció, entre l'esmentat Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya. Per això deduïm que hi va visitar aquest últim, i que després va fer el vol nadalenc per la zona. 

Salón de belleza New Look BarcelonaEl web del saló de bellesa New Look de Barcelona

El que ens interessa realmennt: què va fer la Maria a la perruqueria? Doncs un canvi d'estil notable. S'ha tenyit els cabells d'un to més fosc, un costum molt popular a l'hivern, mentre que a l'estiu es porten colors més clars. També s'ha ondulat la seva cabellera, sempre llarga i cuidada. I per rematar-ho també s'ha fet unes ungles noves de color blanc, que són tendència: la manicura també entra dins la carta de serveis d'aquest establiment. Aquest n'és el resultat, el poden comparar amb d'altres imatges de la jove de 20 anys.

MARIA GUARDIOLA ABANS DE PASSAR PER LA PERRUQUERIA:

Maria Guardiola selfie @maria.guardiola

Maria Guardiola selfie 2 @maria.guardiola

Maria Guardiola / @maria.guardiola

MARIA GUARDIOLA DESPRÉS DE FER EL CANVI D'IMATGE:

Maria Guardiola peluquería Barcelona @maria.guardiola

Maria Guardiola en peluquería Barcelona @maria.guardiola

Maria Guardiola ensenya el resultat del seu canvi de 'look' / @maria.guardiola

Com que Maria Guardiola triomfa tant a les xarxes socials, fem un vaticini: més d'un fan demanarà cita per tunejar-se allà durant aquestes festes. Encara són a temps que el Tió li cagui una visita a la perruqueria. I si no sempre queda Santa Claus o els Reis de l'Orient. Que mai no falti la il·lusió.