"Patètic akelarre nacionalista". El copyright de la frase pertany al regidor municipal amb aires de gran estadista Manuel Valls, després de veure i sentir el clam de llibertat al concert de Sant Esteve al Palau de la Música Catalana. Membres de l'Orfeó Català van lluir estelades i una pancarta de Tsunami Democràtic mentre cantaven El Cant de la Senyera i Els Segadors. Un fet extraordinari, imprevist i molt reivindicatiu que ha fet esclatar la crème de la crème de l'unionisme, amb l'exprimer ministre francès buscant notorietat a cops de colze entre els tuitaires més histèrics. "No respetan nada, ni la música, ni la Navidad, ni a las personas. Qué triste", ha afegit monsieur Valls, demostrant el seu respecte per l'expressió popular i convertint-se en El Grinch 'antiindepe'.

Concert Sant Esteve Tsunami ACN

Concert Sant Esteve Tsunami ACN

L'escopinada de Valls és una de les més representatives dels catalans catalanòfobs com Girauta o Cristian Campos. Les escopinades, però, són perilloses, sobretot si les fas de cara al vent. Has de ser un mestre per evitar que t'acabin embrutant els cabells, les sabates o la camisa. I encara més difícil és pretendre començar una guerra d'aquesta mena i no rebre una dosi gegantina de la teva pròpia medecina. I no, Valls no és tan hàbil. Deu estar recollint-les a cubells. Té feina fins al 2021.

Manuel Valls debat ganyota TV3

Manuel Valls TV3

Concert Sant Esteve Tsunami betevé

Concert Sant Esteve Tsunami 2 betevé

Concert Sant Esteve Tsunami Betevé

Patètiques són manifestacions com les seves, senyor Valls. Joyeux Noël a vostè també. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat