Susanna Gallardo i Manuel Valls ja són muller i marit. És oficial. La parella va contraure matrimoni civil a la finca de la hereva de l'imperi Almirall a Menorca. Un casament vip amb poques celebrities però sí molts empresaris poderosos. Ja ho vam explicar a EN Blau: Isabel Preysler va atraure tota l'atenció dels fotògrafs que van intentar aconseguir imatges de l'esdeveniment, i al darrere hi van anar Mario Vargas Llosa, José Creuheras, Pedro Jota Ramírez o Félix Revuelta. També s'ha informat que hi va assistir la jurat de 'Masterchef' Samantha Vallejo-Nágera, però no tenim testimoni visual. Tampoc de la celebració del casament, al menys per part de les agències d'informació. Però se'n parla i molt del ball d'entrada dels nuvis al convit. Hi ha imatges que corren per les xarxes socials i que, si més no, deixen bocabadat per un detall.

Valls convidats preboda Menorca GTres ok

Valls convidats preboda Menorca GTres

Segons expliquen també alguns convidats a l'esdeveniment, els nuvis van entrar a la sala al ritme del "Volare", reinterpretat pels Gipsy Kings (potser per això de la boda gitana de tres dies). Radiants i feliços, els hi esperaven els seus convidats. Tots dos de blanc rigorós, a l'estil illenc. Ella amb el rams de flors en una mà, mentre que amb l'altra estirava del seu marit, una mica menys expressiu que la seva dona i portant un barret d'ala blanca amb franja negra. Però feliços, no hi ha cap mena de dubte. La parella anava recorrent el perímetre de la sala entre salts molt divertits, fins que la tornada de la cançó els fa ocupar el centre de la pista, on es van deixar anar del tot ballant com descosits. Precisament com les sabates del nuvi. Una boda de campanetes, la reina de corazones (Preysler) allà present, rics a dojo, glamur, luxe, poder... I Manuel Valls que no havia vist que les seves sabates feien, senzillament, pena. La sola, descosida (o desenganxada) de la resta de la peça, oferint un espectacle impropi. A més a més, semblava tractar-se d'un model de calçat molt bàsic, més adient a concerts populars que al casament d'una multimilionària. Serà la influència de pactar amb els Comuns a l'Ajuntament de Barcelona​ la que està transformant al regidor dels 20.000€ al mes? Amb aquests calerons podria haver passat per alguna sabateria, que a Menorca en tenen moltes i de molt bones. El calçat brutejava, semblava deixat, expliquen. 

Boda Gallardo Valls EFE

Boda Gallardo Valls EFE

En tot cas, cadascú fa el que més li agrada el dia del seu casament. Faltaria més. I ells, segons les cròniques, semblaven més que feliços. Felicitats i que l'amor duri molt de temps.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat