Julia Janeiro, la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, ja és major d'edat. La germana d'Andreíta, cómete el pollo s'ha fet gran, i des que ja no s'han de pixelar les seves cares, la xarxa al·lucina amb l'assiduïtat amb la que Juls, com es fa dir, penja imatges seves mirant a càmera o d'esquena a ella. Unes imatges que no sempre agraden a casa.

julia janeiro 2

Julia Janeiro / Instagram

No hi ha dia que la darrera en arribar al món de les celebrities a la família més famosa d'Espanya no pengi alguna imatge, especialment en banyador, que no és del tot ben rebuda pels seus pares. De fet, la filla del torero i la dentista ja va patir com a casa li van fer esborrar del seu Instagram públic totes les fotos pujades de to quan era menor d'edat, especialment les que sortia amb tanga a la platja, però ara que ja té 18 anys, fa el que vol i penja el que li surt del monyo, només faltaria. Això sí, la noia ha prohibit els comentaris al seu Instagram per evitar maleducats.

julia janeiro6

julia janeiro5

Julia Janeiro / Instagram

Els pares li van demanar que controlés les fotos que postejava a Instagram i que fos més discreta, però la noia s'ha fet gran i fa el que li rota. I amb la seva actitud demostra que s'ha fet adulta i continuarà penjant les fotos que ella consideri. I qui vulgui veure més enllà, és el seu problema, no el d'ella. I si són els pares els que remuguen, doncs que s'hi posin fulles. Ara, Janeiro ha tornat a aparèixer com fa sovint, amb la roba que toca davant d'una caleta i actitud contemplativa davant l'horitzó.

julia janeiro playa2

julia janeiro playa

julia janeiro 4

Com ella ha deixat clar: "Sempre esforçar-se i prosperar". Avís a navegants.