El cap de setmana de presentació familiar del seu nou nòvio ha acabat de la pitjor manera per a Julia Janeiro. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario ha acabat a les urgències d'un hospital de Getafe, on ha passat 9 hores sota vigilància després d'haver patit un incident indeterminat, però que segons 'Sálvame' respondria a una agressió. La jove es va presentar amb el seu xicot, Álex Balboa, futbolista de l'Alavés 'B', en el centre mèdic sense la mare, que els havia acompanyat durant el pont de Tots Sants. La situació és misteriosa i, malgrat que les imatges ens hagin permès veure-la sana i estàlvia, hi ha preocupació. 

El programa de Telecinco porta dos dies inflant la notícia: ahir, cap a les 7 de la tarda, connectaven amb el reporter Sergi Ferré, que es desplaçava en un cotxe cap a l'hospital enviant aquest missatge tan cridaner: "Una madre y su hija, muy famosas, han sufrido una agresión y están en el hospital". Com acostuma a passar en aquest programa, mai no van resoldre la incògnita. El programa va acabar sense dir absolutament res dels fets. L'endemà la cosa s'ha aclarit una mica, no del tot, tot i que els detalls resulten sorprenents. La dada principal és que la Campa sortia de l'equació. I que la víctima hauria estat la Julia.

Sergi Ferré novio Julia Janeiro Telecinco

Sergi Ferré, reporter de 'Sálvame', explicant l'incident de Julia Janeiro / Telecinco

Les imatges de l'agència Europa Press publicades avui ens mostren com la parella arriba al centre hospitalari en actitud força tranquil·la. Sobta veure que l'Álex porta la mateixa roba que el dia anterior, mentre que Janeiro ja s'havia canviat d'outfit. Segons les informacions del programa haurien passat gairebé tot el dia allà. Una eternitat en la que la Julia va sortir d'urgències per comprar aliments i begudes en una màquina expenedora i reposar forces. Fins allà va arribar l'esmentat reporter, que ha assegurat que la seva aparició va posar-la dels nervis i els va demanar que abandonessin l'indret. No han volgut explicar de què es tractava en cap moment, però al plató Kiko Hernández afirmava conèixer tots els detalls. I les seves insinuacions són esgarrifoses.

Julia Janeiro y novio Álex Balboa coche 2 Telecinco

Julia Janeiro i el nòvio Álex Balboa arribant a l'hospital / Telecinco

Julia Janeiro hospital cafe Telecinco

Julia Janeiro comprant aliments a l'hospital / Telecinco

"No es la primera vez que le pasa. No es un hecho aislado". Segons Hernández​, la jove està passant per moments crítics. La fama l'hauria convertit en un blanc ideal per atraure problemes. Un robatori, una agressió, una picabaralla... tot queda obert. El tertulià s'ha adreçat als pares dient-los que la vigilin, que en Jesulín (que no hi era) i la María José no la deixin sola. Sembla que està en perill, i les conseqüències podrien ser greus. 

Julia Janeiro y novio Álex Balboa coche Telecinco

Julia Janeiro i el nòvio semblaven tranquils tot i la gravetat que expliquen a 'Sálvame' / Telecinco

Julia Janeiro y su madre Telecinco

Julia Janeiro i la seva mare, María José Campanario / Telecinco

Estem davant d'una bomba de fum o realment ha de patir per la seva integritat? Haurem d'estar atents als nous capítols d'aquest serial. El que queda clar és que la Julia és un filó.