'Sálvame' segueix prement l'accelerador contra Antonio David Flores. És l'enemic número 1 del programa i de la productora 'La Fábrica de la Tele'. Per dues raons principals: pel que li hauria fet a Rocío Carrasco, la seva protegida, i per haver-los guanyat una demanda de 80.000 euros per fer-lo fora de l'espai. La separació de l'exguàrdia civil i la seva dona, Olga Moreno, ha provocat una ofensiva total amb l'objectiu de destruir la seva minsa reputació. Infidel, mala persona, maltractador, manipulador dels fills...  li diuen de tot menys guapo. Aquest 2 de novembre preparaven una bomba més del seu arsenal: Kiko Hernández es desplaçava fins a Màlaga per entrevistar una testimoni misteriosa que volia deixar Flores com a un drap. La cita era a un hotel, on s'havia de gravar una conversa protegint la identitat de la familiar del matrimoni. 

Ara bé, les coses no han sortit ni molt menys com estaven previstes. La cara d'en Kiko en la primera connexió indicava la tensió màxima del moment. El col·laborador informava que la dona estava patint un atac de nervis perquè el seu entorn íntim l'estava pressionant per desistir de la seva intenció d'explicar les intimitats de la parella. Coses com que Antonio David feia que Rocío i David Flores insultessin Rociíto, que res es movia en aquella casa sense que passés pel filtre del patriarca, etcètera. Fins i tot apuntaven que aquesta havia estat la 'garganta profunda' que havia posat 'Lecturas' sobre la pista de la separacióconfirmada fa pocs dies pel protagonista. 

Kiko Hernández manos cara Telecinco

Kiko Hernández ja veia que la cosa no anava bé / Telecinco

Portada Lecturas Antonio David y Olga Moreno se separan

Antonio David i Olga Moreno se separen / Portada Lecturas 

Les hores anaven passant i la situació empitjorava. El relat d'Hernández, esfereïdor: "Esta señora está vomitando. Dice 'sacádme de aquí'. Está recibiendo amenazas, lo pasa fatal". A plató, Carlota Corredera es compadia i feia un prec a la direcció del programa, amb el català David Valldeperas al capdavant. "Salid de ahí, por favor. Volatilizáos". El problema era que la seva presència s'havia escampat per Màlaga i hi havia un munt de fotògrafs, curiosos i fins i tot policies a l'exterior de l'hotel. Treure-la sense que ningú la reconegués semblava missió impossible. Valldeperas anuncia que tenen un pla. Surrealista, sí, però que pot funcionar: tapar-la amb un llençol i abandonar l'edifici. Un fantasma, tremolant i vomitant cada dos per tres, recorrent els passadissos de la mà del tertulià amb una càmera gravant. De bojos.

Kiko Hernández preocupado con Carlota Corredera Telecinco

Carlota Corredera patint pel que estava vivint Kiko Hernández i el seu testimoni secret / Telecinco

Kiko Hernández tapa con sábana a testigo Telecinco

Kiko Hernández engega el pla d'evacuació: tapar la testimoni amb un llençol / Telecinco

L'escena és pintoresca i esgarrifosa. Comencen a tapar-la mentre pateix una nova crisi d'angoixa. Kiko la cobreix com pot mentre busquen l'ascensor, però sembla no funcionar. Els minuts es fan interminables. La idea és aquesta: "Salimos, nos metemos en el coche y nos piramos. Está pasando miedo de verdad a que le hagan daño. Ha vuelto a vomitar, yo también tengo ganas ahora". Finalment aconsegueixen sortir de l'elevador i anar a un cotxe que està a la porta, però no pot arrancar perquè han deixat enrere un dels càmeres a la planta superior. Un desgavell. "Es lo más surrealista que he vivido en mi vida", diu Kiko Hernández.​ No li manca raó. Finalment Carlota demana tallar la connexió i permetre que la dona se'n vagi a casa. Ara bé, han aconseguit un objectiu doble: fer xou i obtenir l'entrevista que en volien. 

Kiko Hernández con testigo tapada Telecinco

Kiko Hernández sale con la testigo tapada portada Telecinco

Kiko Hernández amb la testimoni morta de por i tapada com a un fantasma pels passadissos de l'hotel / Telecinco

Veurem què passa amb la conversa, amb la dona i amb les represàlies que puguin prendre contra ella. No se l'ha vista, però per l'alçada que han mostrat a pantalla la poden reconèixer com si tingués el DNI a la mà. Seguirem aquest cas, a mig camí entre la premsa del cor i el passatge del terror. Halloween ha arribat a 'Sálvame' amb una mica de retard.