Julia Janeiro és la filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario. Té 18 anys i busca la fama com a una veterana. Li va força bé: té 222.000 seguidors, acaba de sotmetre's a la seva primera operació d'estètica i ha canviat de nòvio futbolista. Després de trencar amb Brayan Mejía, del CF Pozuelo de Tercera Divisió, ara festeja amb Álex Balboa, una jove promesa de l'Alabès 'B', també a Tercera. Quan es va conèixer la ruptura amb en Brayan vam trigar quinze minuts en saber que ja tenia recanvi: pretendents no li manquen ni li mancaran mai. Té èxit, està clar.

El torero té una altra filla, Andrea, fruit de la seva tempestuosa relació amb Belén Esteban. Ara bé, en Jesús passa olímpicament de la jove, que estudia al Regne Unit entre d'altres coses per fugir dels paparazzis, dels programes de televisió i dels enfrontaments públics entre l'exparella. El d'Ubrique, però, fa tot el contrari amb la Julia: li ha regalat una vida de luxe, cosa que empipa més a la de Telecinco: "A una le pagas las tetas y a la otra...". Ella, per la seva banda, sembla sentir-se còmoda amb aquest rol d'estrella farandulera. Li agrada la persecució, ser l'objectiu de la premsa del cor. No ho reconeixerà mai, però els seus comportaments la delaten.

María José Campanario con Julia Janeiro y novio Álex Balboa GTRES

María José Campanario amb la filla Julia Janeiro i el seu nòvio Álex Balboa / GTRES

Janeiro es comporta com a una celebrity, no hi ha dubtes. Aquest pont de Tots Sants l'ha passat a Madrid amb el seu enamorat... i una 'carabina': la mare, María José Campanario. La filla ha presentat el noi a la progenitora, i ho han celebrat amb una passejada molt discreta. No anaven disfressats de Halloween, però s'haguessin colat a qualsevol festa i ningú s'hagués adonat de la diferència. Ella amb gorra, un plomes ben gruixut, xandall verd fluorescent i vambes cridaneres. Ell també amb xandall verd més fosc, la caputxa intentant tapar el seu rostre i una ronyonera de pell. És la moda entre els joves amb possibles. En quant a la Campa, el seu comportament també és de nota. Camina uns quants passos per davant de la parelleta, amb ulleres de sol en un dia ennuvolat, impermeable llampant i xandall i, atenció, un 'luisvi'. Sí, una bossa de mà de milers d'euros. Impossible detectar-los pel carrer, vaja.

María José Campanario, Julia Janeiro y novio Álex Balboa GTRES

Julia Janeiro amb el nòvio Álex Balboa i la mare, María José Campanario / GTRES

Malgrat les dificultats que van posar als fotògrafs, oh, llàstima, els van enxampar. L'escena és de traca i mocador. Les cares i les mirades, sobretot: La Julia i l'Álex semblen Kim Kardashian i el seu ex Kanye West, ara ja només en Ye. Després de voltar pel centre de la capital d'Espanya, entren d'amagatotis en un domicili. Tot té un aroma a misteri de primera. El que no hi és en Jesulín, ves a saber per què: o no volia participar d'aquest circ o, senzillament, viu molt més tranquil a la finca Ambiciones fent allò que faci habitualment, sense xous. Llàstima, no vam veure la família feliç i unida en aquest acte de presentació. En quant a la Julia, un altre detall: li va pispar la bossa a la mare per immortalitzar-se a xarxes lluint la peça de luxe en una imatge també molt discreta.

Julia Janeiro posando @julsjaneiro

Julia Janeiro lluint la bossa de mà de luxe de la mare / @julsjaneiro

jesulin de ubrique GTRES 2

Jesulín fent-se el 'longuis' en un dia especial per a la filla Julia / GTRES

Té fusta, és carn de safareig. Ha nascut una estrella. Apuntin el seu nom: Janeiro, Julia Janeiro.