Un dels conflictes més rendibles de la premsa rosa en general i de Telecinco en particular amenaça amb tornar a esclatar: la guerra mai no acabada entre Belén Esteban i el torero Jesulín de Ubrique. La tertuliana de Telecinco no parla gaire del pare de la seva filla, l'Andrea. La raó és evitar-se problemes amb la jove, que vol fugir de la primera línia del safareig. Es veu que quan la Belén ataca, l'Andrea li estira de l'orella. Però com que la televisiva és volcànica i visceral, no se'n pot estar i acaba passant comptes amb el seu ex. La queixa principal és precisament el paper d'en Jesulín com a pare, inexistent i ofensiu.

L'Andreita ja no és una nena i ha pres la decisió de no afegir més benzina a un foc que no li reporta cap ni un benefici. Però tampoc és una beneïda i sap que el seu pare és un senyor que només ha demostrat interès en el seu dia a dia per obligació i a contracor. Un fet que treu de polleguera la Belén, i que amb l'esclat mediàtic i la majoria d'edat de Julia Janeiro, filla d'en Jesús amb María José Campanario, s'ha multiplicat de forma exponencial. El resum és que el d'Ubrique tracta a les dues germanes de manera molt diferent: a una la ignora, a l'altra la venera. 

belen esteban jesulin ubrique gtres

Belén Esteban i Jesulín de Ubrique quan eren parella / GTRES

belen esteban andrea janeiro

Belén Esteban i Andrea Janeiro / GTRES

Un fet ha provocat la fúria colossal de la col·laboradora de 'Sálvame': la primera operació d'estètica de la Julia, que va ser fotografiada a la sortida d'una clínica en companyia de la Campa amb un gest de dolor que no podia dissimular. Pocs sabien el motiu d'aquesta intervenció, però els rumors apuntaven en una direcció: un augment de pits. Un extrem confirmat per Belén Esteban, disparant tota la seva artilleria no contra la influencer, sinó contra el pare: "Lo que me joroba es que a una se le paguen las tetas y a la otra no se le pague ni la mitad de la carrera. Aquí sí que se ven hijos de segunda". 

Belén Esteban y Julia Janeiro Telecinco

Belén Esteban i Julia Janeiro / Telecinco

Portada Semana Julia Janeiro operación

Portada revista Semana amb l'operació d'estètica de Julia Janeiro

No va quedar aquí la cosa, amenaçant-lo: "Suerte tienes de que tu hija no me deje hablar, si me dejara hablar se te caía la cara de vergüenza". Malgrat els seus esforços, però, va deixar anar una pinzellada més de les diferències entre les dues Janeiro: "A una te niegas a pagar la mitad de los estudios y luego mandas a la otra a Nueva York. Y así muchas cosas. ¿En 22 años una barbie embarazada?". Dit això, es va aixecar de la cadira i va marxar de plató, mentre es penedia conscient que la renyarien en arribar a casa. Perquè l'Andrea viurà al Regne Unit, però les notícies volen. 

Julia Janeiro y Jesulín de Ubrique

Julia Janeiro i Jesulín de Ubrique / GTRES

Agafin posicions perquè l'espectacle és a punt de començar. Després de l'escàndol Rivera-Pantoja i del cas Rocío Carrasco, Telecinco té entre mans el 'remake' del seu gran èxit: Esteban vs Ubrique.