Inés Arrimadas no estava sola. Almenys, no tan sola. Què va. Quan demanava, pregava i somicava a la bancada socialista l'aparició d'un "valent" (traïdor) contra Pedro Sánchez en la investidura, no parlava per parlar. Sabia coses que la resta de la humanitat desconeixia. Això sí, com a moltes d'altres iniciatives de la de Ciudadanos, anava errada. El 'Tamayazo 2020' no depenia dels diputats a l'hemicicle, si no d'altres personatges que, oh sorpresa, no tenen ni veu ni vot a l'hemicicle. Com a molt, l'hauran visitat en el dia de portes obertes, i prou. Parlem d'un sector del món de la faràndula, més concretament de "La parada dels monstres" que viuen de fer paperots televisius des de fa... massa temps. Personatges que s'han obert les venes i reneguen del seu vot als socialistes, comprant les tesis d'extrema dreta en general i d'Arrimadas en particular.

Arrimadas Congrés EFE

Arrimadas Congrés EFE

Qui és el membre més histriònic d'aquest ecosistema de famosos de tercera regional que s'ha ficat a politòleg a les xarxes socials? Ni més ni menys que José Manuel Parada. L'expresentador gallec de 'Cine de Barrio' s'ha marcat un combo molt meritori, demanant que li tornin 'els calers de l'entrada': "Venezuela, España, engaño, Podemos, independentistas, atropello, culpables, miedo". Segur que mentre escrivia sonava la música de Psicosis. Bé, tractant-se de Parada, seria Psicosis barrejat amb copla, que encara fa més por. Tot i que encara és més aterridor comprovar qui segueix el col·laborador i com recolzen les seves bajanades. Una d'elles, Marlene Morreau. L'altra, Marcia Di LeLe, la dona amb la que somia Àgatha Ruiz de la Prada. Sí, la parada dels monstres un altre cop.

Parada 1Parada 2

José Manuel Parada talento @josemanuelparadaoficial

José Manuel Parada talento @josemanuelparadaoficial

Marlene morreau 1

José Manuel Parada Marlene Morreau Carmen Lomana @josemanuelparadaoficial

José Manuel Parada Marlene Morreau Carmen Lomana @josemanuelparadaoficial

Marcia 1

Marcia Di LeLe @marcia di lele

Marcia Di LeLe @marcia di lele

  • Totalmente de acuerdo hemos sido engañados la ciudadanía no importa a la clase politixa sólo somos un instrumento para que ellos logren su cometido -mmalfaro31
  • Y se pondrá peor en �������� ESPAÑA en Venezuela es demencial - meche1802
  • Vamos que la EXTREMA IZQUIERDA nos va a dar que ? Google aún es gratuito... mira lo que siempre ha sido el COMUNISMO y luego nos lo cuenta ! Es que ... cuanta ignorancia- radioradionetwork
  • Muy bien, todo vale por estar ahí sentado, miedo me da todo lo que se nos viene encima. - defranciscodiaz

"Emosido engañado" José Manuel. Corre, ves a Ciudadanos, que hi falta gent!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat