La capacitat per fer el ridícul de l'expresentador José Manuel Parada és inversament proporcional a la freqüència de les seves intervencions televisives: cada cop el veiem menys a la tele (afortunadament), però quan el conviden busca la forma més inversemblant de provocar vergonya aliena. Des de fa temps, però, ha introduït una nova forma d'esgarrifar el públic: les xarxes socials. Parada a Twitter o Instagram és com un mico amb un subfusell. Perillós, irracional i incontrolable. Ja va deixar mig món ben parat durant el comiat a Camilo Sesto, amb una fotografia del seu funeral acompanyat per un hashtag d'aquells que li haurien de fer abaixar el cap, com #muerte. Creuen que alguna de les moltes crítiques que va rebre el van fer reflexionar? "Va a ser que no".

parada camilo sesto @josemanuelparadaoficial

José Manuel Parada mort Camilo Sesto @Josemanuelparadaoficial

Parada no va néixer amb el do de l'oportunitat. Més aviat, el de 'la inoportunitat'. Un fet indiscutible, després de veure i llegir el seu missatge de 'condol' per la mort de Margarita Seisdedos, la mare de la 'famosa' Tamara, Yurena o Ámbar, la cantant coneguda per allò del 'No cambié'. Parada tampoc ha canviat. És molest, frívol, bocamoll i cada dia produeix més vergonya aliena. A ningú més que al gallec se li acut penjar una imatge com aquesta per demostrar suport i respecte acomiadant públicament algú: José Manuel i la resta de col·laboradors del programa 'Buenos días Madrid' de Telemadrid somrient (alguns petant-se de riure). Vaja, el que fa tothom en moments com aquests. 

Parada se rie muerte Margarita SeisDedos Telemadrid @josemanuelparadaoficial

Parada riu mort Margarita SeisDedos Telemadrid @josemanuelparadaoficial

Tamara Margarita Seisdedos 2 Telecinco

Tamara Margarita Seisdedos Telecinco

Que algú li tregui el mòbil a aquest home, si us plau.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat