Carmen Sevilla està passant per un moment extremadament delicat. L’alzheimer que pateix es troba ja en un estat molt avançat i la tenen ingressada a la residència on viu, sedada i amb una sonda gàstrica.

carmen sevilla i fill augusto alguero

Carmen Sevilla i el seu fill | EFE

La Carmen de España, com li deien fa anys, es va guanyar l’estima de milions de persones amb les seves “ovejitas” i el Telecupón a Telecinco. Malgrat la seva etapa de presentadora de televisió li va fer guanyar moltíssims adeptes també li va ocasionar alguna enemistat.

És el cas de José Manuel Parada, que no ha trobat cap millor moment per esbombar les seves desavinences amb l’artista andalusa. Es veu que ningú li ha explicat que la roba bruta és millor rentar-la a casa. Al programa d’Emma García, ‘Vivir la vida’, el periodista ha decidit acaparar tot el protagonisme de l’homenatge que li feien a Carmen Sevilla per parlar de l’etapa que van passar tots dos a TVE.

jose manuel parada instagram 2

@josemanuel.parada

Parada va presentar ‘Cine de barrio’ entre el 1995 i el 2003. Però l’emissió al programa d’unes imatges de Marujita Díaz despullada van provocar que la televisió pública no li renovés el contracte. El programa el va passar a presentar aleshores Carmen Sevilla, i Parada no ho ha oblidat.

Un amic de l’actriu explica que “Carmen era muy generosa y la quería la gente mucho” i Parada no dubta a tallar-lo en sec: “Le ha hecho muchas golferías a mucha gente”. El presentador gallec no s’està de deixar Carmen Sevilla com un drap brut i continua amb el seu discurs: A mí me mintió totalmente. Ella estuvo diciendo que no presentaba el programa hasta el último momento. No podéis decir que era tan buena. No”.

parada carmen sevilla telecinco

Mediaset

Emma García i la resta de col·laboradors al·lucinen i li demanen que s’expliqui: “Yo delante del cadáver de Rocío Dúrcal le dije a Carmen que la vida es más importante que un programa de televisión. No puede ser que tú y yo, que hemos sido amigos tantos años, no nos hablemos. Y nos dimos un abrazo. Ella se puso de rodillas. Me pidió perdón y ya está perdonado. Pero no podéis decir que ella era tan buena y que todo lo hacía de bondad, porque no”. Tot perdonat, diu. Doncs no ho sembla. Les paraules del periodista provoquen de seguida la resposta del públic, que l’escridassen irats.

jose manuel parada instagram

@josemanuel.parada

José Manuel Parada, rebotat amb Carmen Sevilla per un assumpte de fa quinze anys. Ni l’esperit nadalenc ha estat prou per fer-lo entrar en raó i ha quedat com un autèntic bocamoll.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat