La crònica rosa espanyola ha esdevingut sainet amb majúscules amb l'aparició d'unes fotografies d'un tal Luís Miguel Rodríguez en actitud molt afectuosa amb una dona que s'ha identificat com Marcia Di Lele. Ho creguin o no, és una bomba. Perquè el tal Luís Miguel, a més de ser conegut com El Chatarrero, ser un magnat de les deixalles i tenir molts quartos, és el nòvio d'Ágatha Ruiz de la Prada, la dissenyadora de moda multicolor, infantilota i superpatriòtica​ a la que Pedro J. Ramírez va enganyar al poc de casar-se després de dècades de relació. La cosa ja té més substància. La tal Marcia, no la perdem de vista, és una ex de Kiko Rivera, fill de la Pantoja, discjòquei i noctàmbul redimit, amb un currículum de relacions que defineix el personatge. Marcia, segons la revista Lecturas, és 'actriu' i actualment està casada! amb un milionari suís. Fabulós. A la revista, fotos de la parella morrejant. Però hi ha més, més enllà de l'exclusiva de la capçalera del cor. 

Marcia Di Lele Antena 3

Marcia Di Lele Antena3

kiko rivera gh duo

Kiko Rivera Telecinco

I és que la cirereta farà les delícies del gran públic. El deliri. La fotografia que il·lustra aquesta notícia es va prendre el passat 25 de novembre, dilluns, a la gal·la de premis de Vanity Fair Personality a Madrid. Dos dies després, salta la notícia... La imatge és un poema, un quadre, una meravella per aquesta mena de frivolités informatives. El Chatarrero (ex per cert de Carmen Martínez Bordiú, netíssima del dictador) intentant desfer-se'n dels fotògrafs que l'assetgen mentre que Ágatha al·lucina amb el numeret. La pregunta és: la reina dels cors tèxtils s'olorava alguna cosa? Luís Miguel, és clar, no cal ni preguntar-ho. 

Chatarrero Agatha sorpresa GTRES

Chatarrero Agatha photocall GTRES

Chatarrero Agatha Ruiz de la Prada GTRES

Quin olfacte amorós el d'Ágatha, que es va empassar el vídeo sexual de Pedro Jota durant anys i panys, va ser enganyada quan havia aconseguit que el periodista es tornés a casar amb ella... i quan havia 'refet' la seva vida emocional, es troba amb aquest xou públic que és carn del 'Sálvame' més esbojarrat. Kiko Rivera deu estar, amb perdó, flipant. I Jorge Javier Vázquez fregant-se les mans. Segur que convida aviat De la Prada, mentre continua dibuixant objectes sanadors com una descosida, la millor teràpia. O la única. Venent vestits i complements, una crac. De la resta millor ni parlar-ne.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat