Els independentistes no tenen cor. No tenen ànima. Són dolentots, dolentots, dolentots. Mira que deixar 'catalans' de pro com Manuel Valls, Girauta o Inés Arrimadas sense "concert de Nadal" al Palau de la Música Catalana. Un any que volien anar de públic i gaudir de l'Orfeó Català, i els "terroristes", "adoctrinadors" i descendents del "chupacabras" els han fet la guitza. Bé, no és ben bé així, però el relat enganxa, oi? Ells es consideren víctimes innocents de la barbàrie estelada: "Nos están expulsando de muchos lugares y fiestas en Cataluña", ha dit la Inés, intentar fer honor al seu malnom de 'muntapollos' per darrera vegada durant aquest any. Ha signat una piulada lacrimògena, que hauria de provocar la intervenció dels cascos blaus de l'ONU, si no fos perquè... les seves afirmacions són, una vegada més, una crida a la crispació i un reguitzell de mentides. 

I és que la lideressa ciudadaner, com a molt, va mirar el concert de SANT ESTEVE (no és tan difícil, Inés) per la tele o la ràdio. Que tampoc ho va fer, vaja. Ens apostaríem la camisa. Però és clar, el vídeo de la reivindicació dels membres de l'Orfeó i el públic assistent reclamant llibertat i recolzant el Tsunami Democràtic vola per la xarxa, i a Cs són molt de caçar tuits i convertir-los en arma llancívola per fer-se les víctimes. Arrimadas és tota un experta en aquests temes. També, però, en rebre clatellots.

Concert Sant Esteve Tsunami TV3

Concert Sant Esteve Tsunami TV3

arrimadas nit electoral plora EP

Inés Arrimadas nit electoral plora Europa Press

Ara resulta que l'unionisme és fan de l'Orfeó, tu. Un nou deliri taronja, per arrodonir un any de collita excel·lent... de bajanades i patacades. Vas bé, Inés. Ànims.