De les poques coses que es poden trobar a faltar d'Albert Rivera són els seus inclassificables vídeo-selfies: gravant-se sol, amb el mòbil adreçant-se a patriotes. Aquest dilluns 2 de desembre era l'últim dia perquè els exdiputats buidessin els despatxos i Rivera ha deixat el seu últim vídeo a la Cambra Baixa. Com sempre, és un poema al seu ego:

Ulls plorosos, uniforme de pijo amb jersei de coll alt, sense veu, mig emocionat mig afònic. I sense entendre la democràcia. Repeteix que "Estuve aquí sentado para representar a millones de españoles". No ha entès que no representa els seus milions (minvants) de votants. Els diputats representen a la totalitat de la ciutadania, no només als seus votants. Però Rivera no s'entera. Ja fa tard. Ara viu amb Malú i l'esperen nous vídeos d'Antena 3 amb la seva íntima Susanna Griso.

albert rivera plora al comiat GTRES

GTRES

La xarxa el destrueix des del seu propi instagram:

que te pires

albert rivera arimadas ganyota GTRES

GTRES

Rivera marxa però deixa en herència a Espanya la mateixa que va deixar a Catalunya: Inés Arrimadas. I es queden Carrizosa, Lorena Roldán i Jordi Cañas. El dream team de Ciutadans. Què pot anar malament?