Dues de les icones anti-independentistes més estimades per l'unionisme s'han ajuntat per primer cop: el rei Felip i Inés Arrimadas. La taronja no és ni la presidenta del seu partit però amb Rivera canviant bolquers només quedava ella per la ronda de consultes amb el cap de l'Estat. És l'única dona en representació dels grans partits espanyols i no se sabia si li faria la reverència al rei, tipus Esperanza Aguirre que acostumava a arrossegar-se fent la genuflexió. Arrimadas s'ha quedat a mig camí, sembla que doblega el genoll però no:

arrimadas rei felip EP

arrimadas rei felip EFe

somriures arrimadas rei CR

ines arrimadas rei Felip EFE

EFE / EP / Casa reial

Les xarxes socials no s'han quedat callades amb aquest xoc de dos planetes. Li retreuen que no faci la genuflexió o que es cregui qui sap què amb deu miserables escons a tot Espanya:

Look estrany d'Arrimadas, amb tons groc "presos polítics", mitges tupides negres i un vídeo on demostra que no ha fet la genuflexió:

A Arrimadas li sobren fums i li falten diputats. Eleccions a finals de 2023. Paciència.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat