És l'escàndol extraesportiu de la setmana: les filtracions d'unes gravacions del president del Reial Madrid, Florentino Pérez, posant a parir les estrelles del seu equip. No, no són pas actuals, ni parla de jugadors com Sergio Ramos. Ens hem de remuntar molt més enllà, entre 2006 i 2008, per ubicar-les en el seu context. Aquell Madrid era el de Raúl González i Iker Casillas, a banda dels galàctics, és clar. Però la parella d'espanyols eren intocables, com l'escut. De fet va ser el primer el causant de la dimissió del mandatari blanc. Tornaria tres anys després per quedar-se per sempre més, però aquells anys fora del club van ser difícils de pair. I s'ho explicava a tot aquell que el volgués escoltar, deixant-los com a un drap.

Florentino pensava que aquestes converses mai no transcendirien, però a banda d'aduladors i palmers, també té molts enemics. I alguns es disfressaven de col·legues amb una gravadora amagada. Es veu que aquestes cintes han circulat durant anys, però mai no han sortit a la llum. Difondre converses privades és un tema espinós. Tanmateix el digital 'El Confidencial' no ho veu així i s'ha llançat a la piscina. Pérez, irat, assenyala al culpable: el locutor José Antonio Abellán. Hi ha drama i misteri a la capital d'Espanya.

Florentino Perez Iker Casillas Reial Madrid @RealMadrid

Florentino Perez i Iker Casillas / @RealMadrid

L'allisada del president blanc ensorra Casillas, ídol de l'afició i al que nomenaven 'El Santo'. Una admiració que no només no compartia, sinó que el ridiculitzava. El tracta de ruc i de "perrito faldero" de la seva nòvia, de la que deia "yo no me fío un pelo. Esta tía, estas tías, ya sabes a lo que van... se vuelven locas, van a la fama. Porque esta tía se cree que es una artista de cine". Segons el digital, que és bo comprant cintes però no gaire eficient contrastant dades i informacions, en Florentino es referia d'aquesta forma tan grollera, despectiva i masclista a Sara Carbonero. L'exdona del porter blanc sempre acaba pagant les misèries d'aquesta relació, pobreta. I en aquesta ocasió, sense ni haver sortit ni festejat amb el que seria el seu marit. No va ser fins el 2010 que tots dos no van fer pública la relació amb aquell petó en directe a Telecinco després de guanyar el Mundial a Sud-àfrica. Una escena que va fer que el bategessin com a 'el yerno de España'; medalla que ha perdut quan s'han esbombat els detalls més foscos de la seva separació. 

Sigui com sigui, la qüestió és saber a qui es referia el president blanc quan parlava de la nòvia d'Iker, qui suposadament el desestabilitzava en moments decisius, com una prèvia d'un Madrid-Barça: "Llega tarde al entrenamiento. Venía de hablar con su novia, macho, habían tenido una discusión... Una cosa de chiste". Doncs bé, l'hemeroteca està per a aquestes coses: Eva González. La presentadora, casada amb el torero Cayetano Rivera,​ va estar amb l'esportista entre 2005 i 2008. La xarxa atonyina el diari per fer mal gratuïtament Carbonero, i a Pérez per les seves paraules.

tuit Casillas Florentino Sara El Confidencial

Crítiques a 'El Confidencial' per confondre Sara Carbonero amb Eva González / Twitter

Iker Casillas y Eva González GTRES

Iker Casillas i Eva González / GTRES

tuit eva casillas

TUIT CASILLAS EVA

 

tuit casillas sara eva

Més crítiques a Twitter

Veurem com s'ho prenen a can González, perquè el retrat és lleig i humiliant. És clar que coneixent el tarannà del marit, cada dia més 'cuñao', potser fins i tot aplaudeix al magnat.