Iker Casillas ha entrat per la porta gran a l'escorxador del safareig. Normal que tingués por de sortir a 'Sálvame': la separació de Sara Carbonero ha obert la veda, i els caçadors de la sabana televisiva frisen per aquesta peça tan preuada. L'esbudellament del "yerno de España" ha començat, i cada fascicle supera l'anterior. T5 l'assenyalava com a infidel, garrepa i bocamoll arran de la publicació d'una entrevista amb el paparazzi Gustavo González fa mesos, quan va filtrar que la separació era un fet. Aquella xerrada va ser una bomba que va intentar desactivar a corre-cuita, però que amb el temps ha tornat a surar enmig del fangar. Un fang enganxifós i fosc, que pot acabar amb la reputació de l'exporter del Madrid, Porto i la selecció espanyola. 

Clica a la imatge per sentir les declaracions:

Iker Casillas y Sara Carbonero enfado T5

Iker Casillas i Sara Carbonero sortida nocturna / T5

Gustavo González sobre Iker Casillas T5

Gustavo González sobre Iker Casillas / T5

Els comentaris de col·laboradors com Kiko Matamoros o la parella de María Lapiedra giraven en torn a l'egoisme de Casillas, que hauria tractat Sara Carbonero de forma lamentable. El futbolista explica com va passar d'anar a l'enterrament de l'avi de la periodista, tot just el dia del seu comiat del Porto. Els 700 quilòmetres que havia de fer per desplaçar-se i les mesures de la covid a Portugal li van servir d'excusa. Però no li compren el relat: la realitat, deien, era que ja no formava part de l'equip, i fins i tot s'havia d'acreditar com qualsevol altre per entrar a l'estadi. No li venia de gust, i prou. Preferia la festa al terreny de joc, el seu adéu a l'esport professional.

Iker Casillas Sara Carbonero T5

Iker Casillas amb Sara Carbonero / T5

Ara bé, el cop més dur dels tertulians va tenir la festa i l'alcohol com a eix principal. Van dibuixar un Casillas amb una afició, si més no, preocupant. I no és pas nova. Tot el contrari: es remunten a la seva època com a capità del Madrid, quan bevia "de gorra" a les discoteques. Normal, deien, sent qui era, però el que no era normal és que no tingués cap detall amb els cambrers o la sala. Cap propina d'un paio que guanyava milions. Els amos de la sala es van afartar i li van plantar el compte. "Yo aquí bebo gratis", deia l'Iker. "Bebías", li van respondre segons Matamoros. Les sortides nocturnes eren un mal de cap per al seu club, però desconegudes per al públic. "Ha estado muy protegido. Tuvo uno o dos accidentes a las tantas de la madrugada en una rotonda. Se silenció." Sara coneixia el gust de Casillas pels 'refrigeris': es veu que quan anaven al poble del porter, l'única activitat era anar al bar, jugar cartes i fer canyes. Després de l'infart, però, ja no beu cervesa, no li agrada. Prefereix d'altres productes, tot i que assegura en un altre àudio: "Mi mujer está más contenta porque ya no puedo pimplar". Més endavant, però, es destapa demanant al paparazzi que li fa l'entrevista "vino bueno y whisky" premium. "El whisky caro, para tonterías no estoy".

Kiko Matamoros boca abierta T5

Kiko Matamoros esbudella Casillas / T5

Iker Casillas whisky T5

Iker Casillas whisky / T5

Belén Esteban avergonzada T5

Belén Esteban avergonyida / T5

Sara Carbonero T5

Sara Carbonero / T5

El retrat és demolidor i va acompanyat d'una advertiment: vindran més a explicar més intimitats. Belén Esteban, amiga de Carbonero, només podia dir: "pobre Sara". Mentrestant, Matamoros el rematava amb una nova bufetada: "Es un bluff. Se vendía una imagen blanquísima, gracias a Ginés Carvajal, su representante. Con él también fue un desagradecido, cuando hizo un contrato de 10 millones anuales le diopuerta".