EL FC.Barcelona s'enfronta aquest diumenge a l'Atlètic de Madrid a la Lliga. Un partit complicat, d'alt voltatge. Pot sortir molt bé o molt malament. L'equip està intentant superar una crisi de joc marcada per lesions i desconfiança. També per la manca de gol. I això contra un equip com el matalasser és un problema. Pensant en el futur, el club de Joan Laporta ha mogut fils i ha accelerat l'arribada del brasiler Vítor Roque, gran esperança de l'atac culer. Mentrestant, Lewandowski i Ferran han de continuar lluitant a tope. Clar que hi havia una altra opció, un fitxatge d'emergència, però que té gol a les venes i a les botes. És una mica gran, 67 anys, i és fan aferrissat de l'etern rival, però la història l'han escrit els Luis Enriques, Laudrups i Figos. No seria tan estrany.

Parlem d'un periodista esportiu com el gallec Siro López. Més merengue que el pal de la bandera, també és enemic irreconciliable del F.C.Barcelona. A veure, amb matisos importants. No és cap hooligan. I els mitjans de comunicació nostrats sempre han comptat amb ell, d'una manera o una altra. A més a més, a casa seva hi ha rivalitat futbolística sense perdre el respecte: la seva dona, la Júlia, és culer. Expert veterà en bàsquet i futbol, ara viu l'experiència streamer al costat d'Ibai Llanos i companyia. I en aquest univers s'ha produït una imatge irrepetible, gairebé un sacrilegi per a la seva figura. 

 

López ha estat un dels participants del 'Ibainéfico', un torneig solidari a l'estil de la Kings League destinat a recollir diners per a proojectes socials. Ho feia a l'equip de Gerard Romero, els 'Jijantes'. Els partits tenen aquesta component de vella glòria, fins i tot hem vist a Gerard Piqué vestit novament de curt sobre la gespa. Va marcar 3 gols i va donar una assistència. També va protagonitzar alguna acció menys lluïda, aprofitada pels shakiristes per ficar porqueria. No perden cap oportunitat, quina obsessió. I quin avorriment.

Doncs bé, en Siro també va sucar al seu partit. Rematava a plaer una jugada i esclatava d'alegria. Alegria vestida de blaugrana, com l'uniforme dels 'Jijantes', però amb celebració blanca-blanquíssima: imitava el famós 'siuuuuuu' de Cristiano Ronaldo. López donant espectacle, però aquest es pot suportar, no com si ho fes Tomás Roncero o personatges per l'estil. Però clar, és que en Siro fa temps que va abdicar d'aquell ecosistema. I li va força bé. Jugón.

Siro López gol X
Siro López fa un gol vestit de blaugrana / X
Siro López Instagram
Siro López / Instagram

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!