Shakira està intentant vendre que la seva vida a Miami és l'enveja de qualsevol estrella: va a tots els esdeveniments, de l'NBA a la Fórmula 1, de concerts a lliuraments de Premis, va de catifa vermella en catifa vermella. I resideix a la ciutat amb més cirurgians plàstics del món. Allà pot refer-se la cara tant com vol. I on no arriba el bisturí ho fa el photoshop. La portada d'avui d'Hola és un prodigi del retoc, Shakira sembla la germana de Milan i Sasha en lloc de la seva mare. Tot plegat per aparentar que tot i no tenir parella, la colombiana està millor del que mai va estar a Barcelona amb Gerard i els Piqué Bernabeu, als que detesta. La portada és una campanya per contrarestar una foto on sortirà menys afavorida: dilluns que ve asseguda a la banqueta dels acusats a Barcelona. Comença el seu judici per frau fiscal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)

 

L'entrevista a Shakira és un dard a Piqué i a Catalunya. Arriba a afirmar que els seus fills viuen molt millor ara perquè a Barcelona els assetjaven els paparazzi fins a les activitats extraescolars. És cert que hi ha fotos de Milan i Sasha fent beisbol o judo però res que no surti a l'Instagram de Shakira. Mai una foto fora de lloc o de mal gust. Es queixa perquè tot el que sona a Barcelona ho recorda amb ràbia. La frase "Nunca había visto a mis hijos tan felices" és un dard al seu ex i el més dolorós, als seus avis Joan Piqué i Montserrat Bernabeu, que ja no veuen els nets. Els qui haurien de respondre són els nens de 10 i 8 anys. Shakira no només reivindica Miami com una ciutat més respectuosa que Barcelona sinó que avança la propera guerra amb Piqué pel que més mal li pot fer a l'exfutbolista: els nens.

DL u540517 082
Shakira amb els fills a la catifa vermella, GTRES

Shakira ja fa dies que ha tornat a Barcelona per preparar la seva defensa de dilluns vinent i de pas assistir dijous a Sevilla als Grammy llatins. Va aterrar a casa nostra el cap de setmana passat. Aquí ha revifat el seu odi a Piqué. El nou conflicte entre l'exparella l'avança Laura Fa i Lorena Vázquez a El Periódico: "Piqué estuvo todo el fin de semana esperando y no sabía si iba a ver a los niños, pero finalmente se ha quedado sin verlos porque el exfutbolista llegó ayer a las siete de la tarde al aeropuerto JFK de Nueva York. El tema de la custodia se está volviendo a negociar y bastante más desfavorable para Piqué. La negociación está siendo dura. Tienen que renegociar el calendario de las visitas porque el calendario escolar americano no estaba recogido en ese convenio que tardaron tanto en acordar". Ja se senten tambors de guerra.

Piqué i Clara Chía a Andorra, Twitter
Piqué i Clara Chía a Andorra, Twitter

Shakira vol que Piqué tingui menys dies els seus dos nens. L'excusa és el calendari escolar dels EUA però podria ser que Piqué no viu a Miami. El cas és que es renegociarà el temps que Piqué pot passar amb Milan i Sasha, reduint-lo. La guerra entre aquests dos ex no s'acabarà mai. O acabarà quan Shakira tingui nòvio i no visqui l'amor de Piqué i Clara Chía amb fàstic. I acabarà la guerra definitivament quan els nens tinguin 18 anys i facin el que els doni la gana. Fins aleshores Shakira i Piqué no estaran del tot separats. Segueixen units en la custòdia dels nens i Shakira no suporta tenir res en comú amb Piqué.