Fa molts anys, quan Pedrerol no s'havia consolidat als migdies de La Sexta amb Jugones i a les mitjanits de Mega amb El Chiringuito, el periodista català conduïa un espai idèntic al que presenta ara, l'embrió de les seves tertúlies futbolístiques nocturnes on les bancades de Barça i Madrid es diuen de tot menys guapos. Va ser el programa Punto pelota a Intereconomía. Entre la nòmina de tertulians que hi tenia, un nom destacava damunt la resta, sovint, per la seva vehemència. Un madridista de socarrel que deixava en aprenents els José Luis Sánchez, Juanma Rodríguez o Alfredo Duro: Siro López. La seva col·laboració es va truncar i fins i tot, hi va haver un dia que van semblar dos pandilleros a la sortida d'un after, amb dits amenaçadors a un centímetre de les respectives cares:

D'ençà aleshores, han anat deixant alguna pullita que altra. I pel que sembla, els anys no han esgotat el verí que senten l'un per l'altre. La darrera prova l'hem tingut aquest diumenge, on López ha rajado lo más lindo cap a Josep Pedrerol. El periodista gallec no es va callar la boca per ensorrar el català amb un reguitzell de frases demolidores al seu canal Twitch. Primer, tirant-li en cara la seva faceta professional, especialment, l'abús de la paraula "Exclusiva" sobreimpressionada a la pantalla cada dos per tres, així com recordar-li que el que ell fa, fa temps que ho va inventar un altre català:

el chiringuito exclusiva

Josep Pedrerol i les seves 'exclusives' a 'El Chiringuito' / Mega

“Él se piensa que ha inventado el periodismo, y por inventar no ha inventado siquiera el programa. El programa lo inventó un señor que se llama Alfonso Arús, que fue el primero en crear una tertulia deportiva en la que se enfrentaban dos bandos. Lo que sí ha hecho es copiar a ‘Sálvame’ y ha convertido un programa futbolístico en un espacio de espectáculos de circo, aunque a lo mejor estoy ofendiendo a la gente del circo”. López li treu en cara que quan algú el critica, com va fer Julio 'Maldini' Maldonado, Pedrerol treu el seu arsenal de bilis i el comença a escampar:

Rancúnia per haver-lo fotut al carrer? López exposa el per què del seu adéu: “¿Qué yo soy un pesetero? Yo no me fui por un problema de dinero, me fui por un problema de dignidad, porque este señor, en Navidad, un 23 de diciembre, sin yo pedirle nada, me dice que voy a ganar una cantidad. El 14, 15 o 16 de enero se desdice y dice que voy a cobrar otra. Y cuando llega el 30 de enero, que he trabajado durante todo ese mes, este señor me dice que tenemos que volver a hablar porque no me puede pagar lo que me había prometido. Supongo, que pensando que yo no tengo donde caerme muerto, y que me voy a tener que joder, hablando en plata, con lo que él me diga”. I segueix amb la qüestió monetària: "Yo tenía una oferta desde hace cuatro meses y no fui por solidaridad, ya que las estábamos pasando putas, ¿Qué cojones me estás contando, chaval? ¿Qué cojones vas a dar tú lecciones de periodismo? ¿Qué cojones?”.

"¿Becarios? Becarios, no", que va popularitzar Pedrerol. Siro López, desfermat, desqualifica Pedrerol no només per la seva vessant professional. També ha insinuat comportaments poc sincers en la seva vida personal, sense especificar de quins es tracten: “Uno miente cuando vives en tu vida personal en una mentira. Al final, mentir le sale sin querer porque tiene el problema de vivir en una absoluta mentira y pasa lo que pasa, que mientes como hábito"... Veurem si Pedrerol hi diu alguna cosa aquest vespre al seu programa.