El F.C.Barcelona està a punt d'anunciar oficialment el fitxatge d'una perla brasilera de 18 anys, Vitor Roque. L'acord és total, segons les fonts informades, els documents ja han estat signats i només resta el comunicat del club blaugrana. Roque arribarà el gener de 2024 procedent del Club Athletico Paranaense, on ha quallat una temporada impressionant fent gols a dojo. La seva contractació il·lusiona, alhora que la dilació en la seva confirmació oficial fa patir una mica a la culerada. Són temps difícils, la conjuntura econòmica fa que el "no diguis blat..." s'elevi a la màxima potència. Però vaja, que molt haurien de canviar les coses per evitar que Roque arribi a Can Barça. Com diria aquell, tic-tac, tic-tac. Aquest de veritat.

En Vitor formarà part de l'escamot de jovenalla plena de talent que hi ha a la plantilla blaugrana. Pedri, Gavi o Balde són els màxims exponents. Jugadors cridats a marca una època vestits amb la samarreta del Barça, i que a més a més tenen un èxit descomunal fora dels terrenys de joc. Són famosos, estimats i desitjats. Causen furor, ja ens entenem, i ells aprofiten l'avinentesa, només faltaria. Cosa que, en el cas d'en Roque, no passarà. O si passa tindrà raons. Sí, perquè el jugador arriba en parella i a punt de casar-se. La seva altra meitat és Dayana Lins, una joveníssima influencer amb 300.000 seguidors al seu país, comunitat que aviat creixerà amb la seva incorporació al club més seguit de tot el món. 

Vitor Roque durante un partido con el Athletico Paranaense / Foto: EFE
Vitor Roque / EFE
@eudayanalins identicos, não?! hahahahahhaa 🤪😂😏😏 #taok #TikTokBeleza ♬ Tá OK - DENNIS & MC Kevin o Chris

Dayana Lins, parella i promesa de Vitor Roque, revoluciona la xarxa amb una piulada en clau Barça

La Dayana ha deixat anar la bomba aquesta passada nit amb una piulada que és pura mel per als barcelonistes. Anuncia que demà (avui per als lectors) serà un gran dia. Que està ansiosa. I que aviat entendrem el perquè. Fabulós, la Day és la nova WAG del Barça. El missatge està provocant una riuada brutal de missatges de benvinguda, així com un interès creixent de saber més d'ella i, de retruc, del seu xicot, el Tigrinho. Al seu compte de TikTok trobem un vídeo en el qual veiem al jugador, qui fa ben poc va regalar un anell de compromís a la seva estimada, tranquil i relaxat mentre mira el mòbil. Potser s'està posant al dia de tot el que s'està dient d'ell i del seu futur al Camp Nou, previ pas per Montjuïc. Aquesta és la Dayana.

Vitor Roque TikTok
Vitor Roque / TikTok
Dayana Lins 2 TikTok
Dayana Lins / TikTok
Dayana Lins mensaje Vitor Roque TikTok
Dayana Lins / TikTok

Influencer, dissenyadora d'interiors, morro fi i somnis que paguen la pena, així és la Day

Sabem ben poc d'aquesta nova integrant de la gran família blaugrana, més enllà del seu gust per la bona vida i per la família. Canviarà Curitiba, ciutat sense mar a 100 quilòmetres de la platja, per una Barcelona que li oferirà tots els atractius possibles. La jove ha estudiat disseny d'interiors, i entre els seus somnis, segons llegim a les seves xarxes, és fer carrera de Biomedicina. Potser ha d'aparcar aquest repte per la nova aventura al costat d'en Vitor; però també podria ser que no. No és incompatible. Tot el que sigui prosperar, preparar-se, saber i progressar mereix un aplaudiment i una ovació. Les WAGS no són com les d'abans. No són gerros. Ni falta que en fa.

Dayana Lins TikTok
Dayana Lins / TikTok

Benvinguts, Vitor i Dayana. Anuncieu ja el fitxatge, va.