Un altre article del diari 'El País' contra TV3 (l'obsessió del rotatiu de  PRISA és malaltissa) ha entrat dins la roda de retuits embogits de Miquel Iceta. Ara, per dissimular, ho retuiteja la seva número 2 al Parlament Eva Granados. És aquella diputada del PSC que opina que la independència no hauria de deixar-se en mans de la gent via referèndum perquè els ciutadans són menors d'edat mentals. Després d'escupir qui la paga, ara Granados escup a TV3 difonent l'enèsim article d'El País vexant la TV de la Generalitat:

eva granados ACN

ACN

A can PSC no els agrada TV3. Iceta diu que prefereix mirar pel·lícules de James Bond i Granados insulta dos mil periodistes alhora: "Cada vez más manipulación". Fa seva l'opinió de Pere Ríos a 'El País' que recupera la campanya d'Iceta contra Oriol Mitjà: "En la construcción del mensaje político del Govern ha desempeñado un papel determinante el epidemiólogo Oriol Mitjà, convertido en el referente de Quim Torra por sus continuas descalificaciones al ministerio, incluso pidiendo dimisiones. TV3 le ha promocionado estos dos meses hasta la saciedad en los programas de máxima audiencia. Uno es Preguntes Freqüents que le ha entrevistado en varias ocasiones. Volvió a aparecer en pantalla en el programa Tot es mou, esta vez para promocionar el programa Sense Ficció, de una hora de duración dedicado a difundir las investigaciones de Mitjà".

oriol mitja faqs TV3

TV3

A 'El País' consideren que les 4 aparicions d'Oriol Mità en 2 mesos a TV3 són una promoció i afegeixen "hasta la saciedad". Si ningú no discuteix la preparació de Mitjà com a epidemiòleg, que se l'entrevisti quatre cops durant una epidèmia sembla poc. El dr. Mitjà ha respost la diputada del PSC amb un tuit en el seu idioma (el de Granados):

El detesten perquè va recollir el premi de Català de l'Any amb llaç groc a la solapa, el mateix que duia qui li va lliurar el guardó d'El Periódico, el president Torra. Això posa dels nervis Iceta, Granados i El País.

oriol mitja quim torra

oriol mitja catala tv3

TV3

Oriol Mitjà agradava al PSC i a El Periódico quan era epidemiòleg a l'Àfrica o a l'Àsia però no quan ho és Catalunya. El director del diari era el mateix Enric Hernández a qui Iceta ha posat a dirigir els informatius de TVE sense concurs públic, i que manipula censurant una entrevista a Oriol Junqueras que va vetar que s'emetés el dia que es votava l'Estat d'alarma. TV3 fa entrevistes i Enric Hernández, l'amic del PSC, les veta. Si el PSC governa Hernández dirigirà TV3.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat