El Benidorm Fest arriba per fi a la seva fase final. Avui sabrem el guanyador d'aquesta edició i coneixerem qui representarà Espanya al pròxim festival d'Eurovisió. Després de les semifinals, que van tenir una punxada brutal en audiències, ara la final pinta d'una altra manera. Moltes sorpreses i una d'elles ja la sabem. L'ha publicat Crònica Global fa tan sols trenta minuts: han caçat Chanel amb un look radicalment diferent al que portava abans. La cantant catalana serà una de les protagonistes avui amb una actuació especial.

🌟 Benidorm Fest 2023: dates, cançons, candidats i jurat de la preselecció d'Eurovisió 2023
 

Chanel IG
Chanel IG

🎤 Final del Benidorm Fest 2023: ordre d'actuació dels candidats
 

L'artista, que va representar Espanya a Eurovisió 2022 amb el seu magnífic SloMo, ha estat caçada per les càmeres amagant-se del seu nou look. I és que la cantant ja havia anunciat en els últims dies a les seves xarxes socials que apareixeria en el Benidorm Fest amb un look molt diferent al que estàvem acostumats a veure-la. Ella abans anava amb una espaterrant cabellera i ara és al contrari. Ha passat de tenir una de les cabelleres més boniques de Catalunya a rapar-se a l'u, sent pràcticament calba. Amb tal de dissimular el seu look i evitar els paparazzis, Chanel ha intentat amagar-se amb una boina, però no ha pogut. La d'Olesa de Montserrat ha estat caçada in fraganti dissimulant el seu nou rostre. Calba com una granota.

🎶 Així sonen les cançons del Benidorm Fest 2023 candidates a anar a Eurovisió
 

Les cançons d'avui

Benidorm i Espanya escullen avui representant per poder tornar a intentar aconseguir el ceptre eurovisiu que no s'aconsegueix des de l'any 1969. És una mica absurd perquè Espanya és un dels països que millor música fa arreu del món. Tanmateix, Europa no ho reconeix. Avui es fa el primer pas per tornar a la glòria eurovisiva a Liverpool el proper mes de maig. Els cantants en lliça del Benidorm Fest seran Agoney, Blanca Paloma, Vicco, Karmento, Fusa Nocta, la banda Megara i José Otero. Això sí, d'aquesta terna de candidats n'hi ha dos que parteixen amb totes les paperetes per emportar-se el triomf en terres valencianes. Són Agoney i Blanca. La seva popularitat i la seva veu els posa com a favorits a totes les travesses eurovisives. Seguiran el camí de Chanel? La resposta, aquesta nit a La 1 de Televisió Espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AGONEY (@agoney)

👗 Els 'looks' més impressionants de la catifa taronja del Benidorm Fest 2023
 

Un Instagram de somni: Chanel, brutal

El que fa molt bé Chanel, a més de cantar, és cuidar les seves xarxes socials. Tenir un bon Instagram no és fàcil, ja que és com una planta. Cal cuidar-lo cada dia, igual que reguem les plantes. Chanel ho sap bé: per això té ja 561.000 seguidors i les seves fotos són carn de 'M'Agrada'. La catalana és cada vegada més famosa i s'està convertint, a poc a poc, en una nova Rosalía. Rarament pugui arribar a tenir la repercussió que ha tingut la de Sant Esteve Sesrovires, però el camí és l'adequat. Ella es dedica a fer música, a ballar, a passar-s'ho bé i a no fotre els altres. Si es vol deixar cabellera, se la deixa; si es vol rapar a l'1, ho fa. I no dona explicacions de res a ningú. Li importa un rave el que opinin els altres. És la millor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOS40 (@los40spain)