Rosalía ha marcat un abans i un després, no només entorn del món de la música, sinó també al món de la manicura. La cantant ha fet de les seves ungles un signe d'identitat que moltes desitgen tenir. A la intèrpret de 'Despechá' li encanta exhibir les seves ungles XXL decorades al detall i amb dissenys molt atrevits: una d'elles estava decorada amb enormes cors de pedreria de colors, un model inspirat en motius egipcis, transparent i incrustat al seu interior cèrcols en vermell i daurat, manicures d'arcs de Sant Martí, amb molta brillantor...

Una cosa que sense cap dubte identifica la imatge que projecta la cantant són les seves ungles, que habitualment apareixen personalitzades i dotades de molta originalitat. És una ambaixadora de la manicura. Les hem vist de tots colors i formes: orades, amb joies, afilades, una de cada color o amb diferents mini objectes incrustats. Tal com compta en 'Tevian', Rosalía ha fet del 'nail art' la seva carta de presentació i no hi ha esdeveniment al qual vagi sense haver dedicat temps a la seva preparació. En aquest sentit, avui et tenim una grandiosa notícia, i és que finalment et revelarem el secret de les espectaculars manicures de l'artista.

Secret de la manicura de Rosalía

La cantant s'ha passat al Gel-X; o el que és el mateix, la versió bondadosa del gel convencional. Es tracta de l"evolució del gel i acrílic tradicionals", tal com ho descriu Irene Palacios, manicur del centre Slow Life House. Palacios assegura que "com en tots els camps, els serveis de manicura i pedicura es van modernitzant per adaptar-se als temps i necessitats dels clients".

Segons 'Vanitatis', aquest nou sistema d'extensions es realitza amb un tipus d'ungles postisses de gel suau que es col·loquen amb un esmalt de gel que actua com a goma d'enganxar. N'hi ha en diverses mides i formes de punta, i estan dissenyades per cobrir tota la base. Entre molts dels avantatges, cal destacar que aquest gel especial s'asseca amb el llum de RAÏM, i es pot retirar amb molta facilitat, de la mateixa manera que un esmalt semipermanent. No requereix productes químics agressius i no danya les ungles naturals. L'aspecte queda molt realista, a més és més lleuger i flexible, amb menys tendència a trencar-se que el gel convencional.

Quant a la durada, és la mateixa que el gel clàssic, però permet que l'ungla natural creixi de forma òptima; un altre avantatge és la comoditat, ja que les ungles es veuen més lleugeres i són més flexibles. També es retiren més fàcilment. En aquest context, 'Slow Life House' afegeix que no oloren, una cosa que sí que passa amb un altre tipus d'extensions. A més, en aplicar-se (al voltant de mitja hora, més el temps de decoració i esmaltatge) no es produeix pols, i el moment de retirar-lo només el marca el creixement en la base de l'ungla perquè no s'estellen ni s'aixequen en les 3 o 4 setmanes que romanen abans de començar a créixer, detalla el mitjà esmentat anteriorment.