Després d'uns dies de meditació, descans i soparets a Mallorca, Cayetana Álvarez de Toledo ha pres una decisió. De fet, més d'una: no se'n va ni del PP ni del Congrés, mantenint l'escó i la pagueta però això sí: va amb tot contra el partit i Pablo Casado per haver-la cessat com a portaveu parlamentària. Tot just després de conèixer la seva substitució a la càmera baixa, la marquesa va fer allò que domina amb mestria: disparar a tort i dret, en aquest cas contra els seus companys de files. Doncs bé, això només va ser un avançament de la seva ira: la veritable vendetta ha arribat de la mà de la seva nova ocupació, la de youtuber.

cayetana congres gtres

Cayetana mira Pablo Casado al Congrés GTRES

L'estrena de Cayetana és visible a la plataforma de vídeos, passant comptes amb la formació de la gavina, als que acusa de marginar-la. Ja no és important, no és primera espasa. I s'ha rebel·lat, dedicant-los un discurs que no farà gens de gràcia a Casado i companyia. Però més enllà de les cuites "familiars", el que més sorprèn és el seu estil com a estrella de la xarxa: el vídeo és tronat, tècnicament matusser, antic, lleig, desfasat. Javier Negre al seu costat és un deixeble de Francis Ford Coppola. No es pot fer pitjor. El ridícul ha estat celebrat a les xarxes socials, que es peten de riure.

Pablo Casado Cayetana Álvarez de Toledo Congrés EFE

Pablo Casado aplaudeix Cayetana Álvarez de Toledo Congrés EFE

La intel·lectual d'extrema dreta s'ha de posar les piles. Li poden donar classes Bertrand NdongoJandro Lion, estrelles de l'Internet fatxa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat