El cessament de la portaveu parlamentària del PP, Cayetana Álvarez de Toledo, ha provocat un entretingut ball de bastons estiuenc a la seu del carrer Gènova de Madrid. La Marquesa va trigar molt poc de regalar un cop de porta marca de la casa als dirigents del partit, ofesa, dolguda, decebuda. Però que ningú s'equivoqui: el drama ha estat fugaç, i quan li va baixar el suflé no va perdre ni un minut per muntar-se en un avió i anar a Mallorca a gaudir de les vacances. La brisa marinera, les platges paradisíaques com la d'Es Trenc i la companyia i el consol dels seus éssers estimats han fet canviar el rictus de la sempre agressiva Álvarez de Toledo. 

Cayetana Álvarez de Toledo adéu rdp EP

Cayetana Álvarez de Toledo adéu rdp EP

Cayetana s'ha trobat amb Arcadi Espada i les seves filles a Mallorca, i es llepa les ferides de la seva derrota. L'han vista juntament amb uns amics sopant en un restaurant de la Colònia de Sant Jordi, com informa el diari 'Última Hora'. Aquest mitjà reprodueix la única fotografia de la política que circula aquests dies: la que li van fer dos joves admiradors, cadells del 'cayetanismo'. Una imatge que ha generat crítiques per dur las mascareta a la mà i no a la cara. Deu ser que tots tres són immunes al coronavirus, o fins i tot negacionistes rotllo Miguel Bosé​. No seria d'estranyar. Les xarxes han reaccionat amb un crit molt de la terra: "arruix". Una interjecció que es fa servir per allunyar el bestiar.

Arcadi espada Cayetana alvarez de toledo

Arcadi Espada i Cayetana Álvarez de Toledo, TSJC (febrero 2017) / El Nacional

Cayetana Álvarez de Toledo adéu fanal EP

Cayetana Álvarez de Toledo adéu fanal EP

Diu la crònica del diari que la van veure prenent un geladet després de sopar i de fer-se la foto. Ja li anirà bé, una mica de sucre per combatre la seva mala bava llegendària.