Els que la coneixen diuen d'ella que una de les seves virtuts és que sempre somriu. Però quan una cosa li toca el voraviu, millor no ser al davant. Núria Gago és una actriu excepcional que omple la pantalla. Té talent per donar i vendre. Però és molt més que una intèrpret meravellosa. És algú que diu les coses tal com raja quan algú traspassa línies vermelles o quan el que veu al seu voltant li fa bullir la sang.

nuria gago2

@nurigago

Que li preguntin a Girauta. Després que menystingués Greta Thunberg, Gago li va deixar les coses clares: "Señor Girauta, el mensaje que según usted es apocalíptico habla del punto clave en el que nos encontramos ahora mismo. Tal vez sea más cómodo hacer ver “cómo si nada”. No es una niña confundida, es una niña con una sensibilidad abrumadora que con su mensaje directo y claro está concienciando a miles de adolescentes de todo el mundo". L'actriu de Com si fos ahir ara ha pentinat un altre simpatitzant, l'ultra de Vox, Bertrand Ndongo.

Bertrand Ndongo besito @bertrandndongo

@bertrandndongo

Ndongo es fa ressò d'una enquesta que conclou que les dones d'esquerres tenen més desig sexual que les de dretes. I el membre de Vox fa una anàlisi repugnant sobre quins són els motius: "Claro, no tienen machos empotradores, siempre son unas amargadas, un poco feas... ¿Qué sexo le van a dar a una tía un Pablo Iglesias, un Monedero, un Echenique? ¿Cómo cojones no van a estar insatisfechas? Claro que se compran todas el satisfyer...". És difícil provocar més fàstic que aquest personatge parlant de les dones.

L'individu es retrata tot solet. Però s'agraeix que de tant en tant algú els hi dediqui una galeta amb la mà oberta. I aquesta ha estat Núria Gago. La seva resposta, sublim. "Me van a respetar y eso, me pone bastante más a tono que escuchar la basura machista y retrógrada que sale de tu boca y de la de los tuyos". I li recorda a Ndongo que pot donar-se-les de Casanova chusquero i cuñao, però que li queden moltes farinetes per ser un expert en sexe: "Si crees que lo que más nos pone es la parte del 'empotramiento', hijo mío, has suspendido la asignatura".

 Bravo.