La Barcelona Eurovision Party 2023 arriba a la capital catalana en la qual serà la segona edició d'un esdeveniment que l'any passat es desmarcava com tota una festa eurovisiva sense precedents. Són moltes les ciutats d'Europa que fa anys que acullen moltes d'aquestes 'pre-parties' que serveixen com a prèvia al mes de maig i l'arribada del Festival de la Cançó de Eurovisió. A Amsterdam, que acull anualment l'Eurovision in Concert, Londres, Moscou i Madrid, entre d'altres, se li sumava en l'última temporada la ciutat comtal, i amb la confirmació de les dates de 2023 es reafirma que la festa catalana d'Eurovisió ha arribat per quedar-se. Encara no t'has assabentat de quan és la Barcelona Eurovision Party 2023? T'expliquem tot sobre les dates de l'esdeveniment, on veure'l, com comprar entrades i alguna sorpresa.

🔴 Eurovisió 2023, DIRECTE | Última hora de la Gran Final i Blanca Paloma
 

🎶 Eurovisió 2023: dates, cançons, on veure-ho i favorits de les apostes per guanyar el festival
 

🕊️ Qui és Blanca Paloma, representant d'Espanya a Eurovisió 2023
 

Barcelona Eurovision Party 2023: dates de l'esdeveniment i on veure-ho

Ni una, ni dos, sinó que seran tres les dates de la Barcelona Eurovision Party 2023. La festa —i els seus incomptables concerts— amplia enguany la seva durada i es dividirà entre el dijous 23, el divendres 24 i el dissabte 25 de març. Durant aquests tres dies, la ciutat comtal preveu rebre infinitud d'eurofans de tot el món disposats a passar-ho bé en el que serà el primer esdeveniment eurovisiu de tota la temporada. La nit més important serà, evidentment, l'última de totes, però això no significa que no valgui la pena assistir-hi en els dies previs si t'ho pots permetre. Et concretem hora, lloc i alguns detalls de la celebració de cada jornada:

 • 23 de març: EUROfans CLUB a la Sala Arena Aire/Classic (carrer Diputació, 233), de 00 a 5 h, amb un 'dj set' de la mà d'OGAE —l'Organització General d'Amants de Eurovisió.
 • 24 de març: Euro Queens Night a la Sala Apol·lo (carrer Nou de la Rambla, 113), de 20 a 23:30 h, on es podrà gaudir de l'actuació de grans dives del festival com Eleni Foureira (Xipre 2018), Barei (Espanya 2016), Ronela Hajati (Albània 2022) i Efendi (Azerbaidjan 2020 i 2021) en una gala presentada pel romanès WRS (Romania 2022).
 • 25 de març: Barcelona Eurovision Party en el Sant Jordi Club (Passeig Olímpic, 6), de 20 a 1 h. La jornada començarà amb una benvinguda privada de l'Ajuntament de Barcelona als representants de cada país, la corresponent roda de premsa. L'espai s'ha triat aquest any amb la intenció d'ampliar l'aforament, ja que l'any passat van assistir a l'esdeveniment més de 1.500 persones. La gala torna a estar presentada per Sharonne (Drag Race España 2 i Benidorm Fest 2023) i el ballarí Giuseppe Di Bella.
cartell barcelona eurovision party 2023
Cartell d'artistes de la Barcelona Eurovision Party 2023.

Deixant de banda la rastellera d'artistes internacionals del cartell d'aquest any, també Blanca Paloma estarà a la festa i a més en l'important paper d'amfitriona. La guanyadora del Benidorm Fest 2023 i representant espanyola al Festival de la Cançó de Eurovisió 2023 interpretarà la cançó Eaea per a delit de tots els allà presents, entre els quals també estaran els artistes elegits per Bèlgica, Eslovènia, Irlanda, Àustria, Geòrgia, Lituània, Letònia i molts més països per ser el seu emblema en el certamen que se celebrarà en el M&S Bank Arena de Liverpool aquest maig. I per als que, fins i tot amb totes aquestes opcions, es quedin amb ganes de més, no s'ha d'oblidar les 'after parties' que se celebraran tant en les nits del 24 com el 25 de març a la sala Arena Experience (Ronda Sant Pere, 21).

🏆 Així van les apostes d'Eurovisió 2023: és Blanca Paloma una de les favorites per guanyar?
 

🎤 Beth interpreta 'Diime' a Barcelona després de 20 anys i assegurar que "mai no la tornaria a cantar" | VÍDEO
 

Com comprar entrades per a la Barcelona Eurovision Party 2023

Algunes de les opcions ja estan esgotades, però encara es poden comprar entrades per a la Barcelona Eurovision Party 2023. Repassem els diferents abonaments —i els seus preus— que l'empresa organitzadora va posar a la venda en funció del dia i esdeveniment al qual vulguis assistir:

23 de març: 'EUROfansCLUB'

 • Tiquet general per 12 €.

24 de març: 'Euro Queens Night'

 • Tiquet general per 20 €.

25 de març: 'Barcelona Eurovision Party'

 • Tiquet general per 46 €.
 • Tiquet EuroFan per 55 € amb entrada anticipada i corda per a col·leccionistes. Aquesta opció està esgotada.
 • Tiquet amb seient a les files laterals. Aquesta opció està esgotada.

Paquets

 • '3 night pack' amb entrada a l'EUROfansCLUB, l'Euro Queens Party i tiquet general de la Barcelona Eurovision Party per 65 €.
 • 'Hotel pack' amb entrada a l'EUROfansCLUB, l'Euro Queens Party, tiquet general de la Barcelona Eurovision Party i estada a l'Hotel Barceló Raval. Aquesta opció està esgotada.
 • 'Special pack' amb tiquet general de la Barcelona Eurovision Party, una bossa de tela, una tassa metal·litzada, corda per a col·leccionistes i 'bio glitter' per 65 €. Aquesta opció està esgotada.