Arantxa Sánchez Vicario té una cita als jutjats de Miami, la vista pel seu divorci. Els advocats han prohibit als cònjuges parlar i tot el que se sap es filtra pels respectius entorns a la TV. El de l'extennista ha anat als matinals. Dels seus amics catalans famosos (David Meca, Alejandra Prat) qui ha desfilat per Antena 3 ha estat Mònica Pont a Espejo público. Ha revelat que Josep Santacana era un "subastero" a Barcelona. Una feina de pràctiques mafioses i execrables: comprar pisos de gent desnonada a baix cost per fer negoci. La família d'Arantxa no el podia ni veure i ella s'hi va casar en règim de guanys i no en separació de béns com els pares d'Arantxa li van recomanar a la seva filla. És a dir, tot el patrimoni és de tots dos.

arantxa sanchez vicario segon casament  GTRES

GTRES

Pont reconeix que Arantxa va apoderar econòmicament el seu marit i feien negocis immobiliaris a Miami. Però nega que l'extennista estigui arruïnada. "No está sin un duro, no es una descerebrada". El programa de Susanna Griso sosté que la fortuna de l'extennista és de 45 milions d'euros. Pont sabia que Santacana era una mala influència, "yo veía cosas pero como amiga no se lo podía decir, no podía meterme ahí".

monica pont antena 3

Antena 3

Ana Rosa no volia quedar-se enrera i ha entrevistat el perruquer Alberto Cerdán. Va pentinar Arantxa els seus dos casaments, amb Joan Vehils i amb Josep Santacana.  Ha confessat que "debe ser uno de los peores momentos de su vida, está engañada y enganchada". Ara Santacana ha refet la seva vida amb una altra dona i a la demanda de divorci li demanarà la custòdia dels petits de 7 i 9 anys, Leo i Arantxa. Les llàgrimes i els mocs de la tennista que encapçalen aquesta notícia són del dia que va presentar el seu llibre i segons Cerdán quan "trenca amb la seva família i aposta pel seu marit".  AR li pregunta "¿Pep la ha podido desplumar?. El perruquer, que sempre és el confident que més en sap, respon un lacònic "sí".

ana rosa arantxa T5

Telecinco

La premsa del cor ha ensumat sang. El Mundo publica que per les contínues infidelitats d'ell, Arantxa ha recorregut a ajuda psicològica, allunyada a Florida de la família i els amics. Aquest serà l'argument que utilitzarà Santacana per prendre-li la custòdia dels menors. Els que faltaven eren els de Sálvame, que han parlat amb els sogres d'Arantxa. Què han de dir?: "Aguántatela cómo es, déjala ir. No estamos contentos. Hemos aguantado mucho y, ahora, a volver a aguantar para que ellos queden bien y los demás quedemos como una mierda". La guerra només acaba de començar.

arantxa sanchez vicario fills gtres

GTRES

Deu anys ha durat el segon matrimoni de la campiona de Roland Garros. Un any li va durar el primer. La tennista té material per un segon llibre de memòries. El primer repetia el seu crit de guerra a la terra batuda ¡Vamos! El segon podria dir-se ... y volvemos.