El 21 de març se celebrarà la vista al Tribunal Suprem que ha de resoldre el recurs a la condemna pel cas Nóos. Iñaki Urdangarin sabrà si li confirmen els més de 6 anys de presó i ha d'ingressar per primer cop a un centre penitenciari. L'exduc de Palma va passar el tràngol, durant el judici celebrat precisament a Palma, que tota Espanya llegís que signava correus electrònics com "el duque empalmado". El rei Felip mai no ha entès com la seva germana no s'ha divorciat d'un sospitós i condemnat per corrupció. La infanta Cristina va acceptar ser desposseïda del títol de duquessa i apartada de la Casa Reial abans que haver-se de divorciar. Exiliada a Suïssa, està absolta per la justícia però no pels espanyols. Els biògrafs asseguren que Cristina de Borbó cau sovint en el pecat de la supèrbia. També escriuen que és "pragmàtica" i l'opinió pública no ha entès per què es manté al costat del seu home. La resposta la dona ara la millor experta en Borbons: Pilar Eyre.

A la revista Lecturas escriu el que En Blau va publicar, que la infanta i Shakira anaven al mateix perruquer del Turó Park de Barcelona. Eyre ha estirat del fil i explica que el perruquer sovint es desplaçava a casa dels Urdangarin a fer-li els cabells a la germana del Rei i allà va trobar-se una sorpresa. L'estilista diu: "Urdangarín se paseaba en calzoncillos por casa, veía sus músculos y su... uf, no me extraña que la infanta lo mirara con ojos de carnero degollado".

urdangarin platja 3 GTRES

GTRES

El perruquer es va fixar en el paquet d'Urdangarin passejant seminú pel pis i ara Eyre lliga caps. La infanta està enganxada al seu marit pel sexe. Eyre parla de potència: "El vigor que Iñaki Urdangarin paseaba por casa ante el peluquero de Cristina, al descubierto". En Blau recupera imatges del matrimoni a la platja de Bidart, al sud de França, l'any 2013 on l'aleshores duc de Palma duia un vestit de bany molt ajustat:

urdangarin infanta platja GTRES

GTRES

L'última biografia publicada dels Borbons, El rey ante el espejo d'Ana Romero, diu: "A la infanta Cristina no le tembló el pulso cuando decidió casarse en apenas seis meses y por absoluto amor, con un balonmanista rubio, alto y guapo. La cosa salió bien y hasta su hermano, que iba para rey, la emuló siete años más tarde, como a ella le gusta recordar". A Cristina no li va tremolar el pols i ara s'entén per què.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat