La tennista Arantxa Sánchez Vicario passa per un dels seus pitjors moments. Després d’anys d’especulacions, ha arribat la notícia que molts esperaven: el seu marit li ha demanat el divorci. Quan feia onze anys que sortien junts, Josep Santacana ha abandonat l’àtic de Miami on vivien i s’ha instal·lat en un nou apartament amb la seva nova parella, amb qui tindria una relació des de fa uns mesos.

LOC explica en exclusiva que tot hauria acabat molt malament, amb el català demanant la custòdia dels nens assegurant que Arantxa no es troba capacitada, al·legant que no està en les condicions psicològiques òptimes per atendre’ls.

Arantxa Sánchez Vicario i marit GTRES

GTRES

El marit gestiona tot el patrimoni de la tennista, i s’hauria apoderat de tots dels milions d’euros que té. Asseguren que fonts familiars haurien confirmat que Josep s’hauria quedat amb tots els seus béns, deixant-la arruïnada. De fet, encara tindria pendent un deute fiscal de gairebé dos milions d’euros per un impagament d’impostos a Espanya i de set milions i mig més amb el banc de Luxemburg.

La família de Vicario sempre ha assenyalat el seu marit com a responsable d’haver-la separat d’ells. Fa anys ja que l’avisaven que el marit tenia una “dubtosa moralitat”: “Arantxa estava cega i abduïda per aquest subjecte. Ho vèiem tots menys ella. A sobre, tot això li ha agafat per sorpresa i l’ha convertit en una persona desprotegida i vulnerable, sense contacte amb la família”.

La relació va començar el 2007, quan es van conèixer a Eivissa en una multitudinària festa. Ell havia tingut molts problemes amb l’exparella, qui el va acusar de dilapidar una autèntica fortuna. Però sense voler escoltar-ho, Arantxa va casar-se amb ell quan ja estava embarassada. A partir d’aquí va ser quan va començar la mala relació amb la seva família, acabant amb Arantxa denunciant al seu pare en acusar-lo d’apropiació indeguda i administració deslleial.

Què farà ara? Com acabarà la cosa?