La notícia bomba del món del cor ha estat el segon divorci d'Arantxa Sánchez Vicario. Una història tèrbola que anirà ampliant-se a mida que parlin les dues parts enfrontades. La primera versió ha estat la de l'extennista, assegurant que ha estat Josep Santacana, el pare dels seus dos fills, qui ha pres la iniciativa deixant-la per una altra dona i que li hauria pres tot el seu patrimoni. La família Sánchez-Vicario porta anys enemistada amb la guanyadora de Roland Garros per qüestions econòmiques. Arantxa es va enfrontar judicialment amb els seus progenitors reclamant-los el pis on residien a la Diagonal i que era d'ella. Un cop mort el pare, la família va entendre que tot l'afer havia estat impulsat pel gendre i el van fer fora del funeral "a empentes". Sempre ha estat vist per la família com una mala influència i ara confirmen que "es veia a venir".

Arantxa Sánchez Vicario i marit GTRES

GTRES

Per Arantxa és el segon matrimoni fallit. El primer va ser efímer, amb el periodista Joan Vehils. Un casament d'alçada que va comptar amb convidats estel·lars com el matrimoni Aznar-Botella. Corria l'any 2000 quan Aznar era president i va ser testimoni de l'enllaç celebrat a Cerdanyola. Aznar va ser gafe i el matrimoni  va durar un any. Vehils va refer la seva vida amb Helena Garcia Melero fins fa pocs mesos, quan ella mateixa va explicar que deixar-lo va ser "una de les decisions més bèsties de la meva vida". Arantxa va caure en mans d'un busca-vides com Santacana, a qui els Sánchez Vicario van fer investigar per detectius privats (els cèlebres Método 3, del cas Pujol) i li van trobar un munt de deutes impagats i negocis tèrbols. Tan bon punt els pares s'hi van enfrontar, Arantxa es va bolcar en ell, refugiant-se a una mansió veïna de la de Shakira i Piqué a Esplugues i els darrers anys a Miami.

arantxa sanchez vehils GTRES

GTRES

El fet que els nens visquin a Florida, la petita Arantxa de 9 anys i Leo de 7, fa que un jutge nord-americà difícilment permeti que abandonin el país i Santacana hauria demanat la custòdia "per motius de salut mental" d'Arantxa. Un cop baix que l'extennista haurà de tornar com si fos de la seva oponent Steffi Graf. Si com s'assegura fa 2 anys que viuen separats, ara tot s'està precipitant pel repartiment econòmic i dels fills, com a qualsevol divorci. Comencen a sortir els draps bruts, els deutes de Santacana i el mal caràcter i la inestabilitat emocional i mental d'Arantxa.  La guerra només ha començat i cal evitar usar menors com a ostatges.

arantxa sanchez vicario fills GTRES

GTRES

La història d'amor torna a fer-li perdre joc,set i partit a Arantxa, "encara enamorada" de Santacana segons el seu entorn. I l'entorn de l'empresari negant que la ruïna de l'extennista sigui culpa d'ell. 10 anys de matrimoni que acabaran a les revistes del cor. El malastruc amorós de Sánchez Vicario va començar quan va convidar Aznar al seu primer casament.