El dimarts 10 d'agost va ser quan Leo Messi, Antonela Roccuzzo i els seus fills van abandonar la capital catalana, després de no arribar a un acord amb el FC Barcelona, per traslladar-se fins a París. Un dia més tard, el dimecres 11 d'agost, va ser quan va tenir lloc en el camp del Paris Saint-Germain la presentació oficial de l'argentí com a jugador de l'equip francès. Una nova etapa, per al jugador nascut a Rosario, amb què ha firmat un contracte de tres anys durant els quals guanyarà, per temporada, 40 milions d'euros nets. Dos dies són els que han passat, o el que és el mateix, 48 hores, des que el matrimoni ha començat una nova vida a la ciutat de l'amor.

Prou temps perquè Antonela, amb qui Messi es va casar el juny del 2017, hagi protagonitzat un polèmic gest que no ha passat desapercebut a ningú i ha estat molt criticat a les xarxes socials. Molt. Un detall amb què molts no han dubtat a manifestar el descontentament amb l'argentina, també nascuda a Rosario, igual que la seva parella. Tot el que ha passat, a continuació. Foto dels dos fent-se un romàntic petó al Camp Nou:

antonela petó messi GTRES

Antonela i Messi, GTRES

"Es tanca una etapa meravellosa, però s'obre un nou capítol ple d'oportunitats!". Així comença el missatge que Antonela ha escrit a les seves xarxes socials, compte d'Instagram, on acumula més de 16 milions de seguidors. Unes paraules en les quals reflexiona sobre la sonada sortida de Messi del club català, després de 20 anys formant part de l'equip, al qual va arribar sent un nen. "Tots els canvis són difícils, al principi, però junts continuarem escrivint la nostra història", afegeix la dona del jugador juntament amb l'emoticona d'un cor vermell passió en senyal d'afecte. Un escrit, el seu primer com a WAG del Paris Saint-Germain, que acaba de la següent manera: "T'estimem, Leo Messi, i amb tu en totes".

D'aquesta manera Antonela demostra públicament al seu marit el seu suport incondicional en aquests moments que segur no estan sent gens fàcils per a ell. Doncs el dia que es va acomiadar del FC Barcelona el d'argentina, entre llàgrimes, va dir que havia fet tot el possible per quedar-se. Encara que els acords amb els directius no van arribar a bon port i va haver de prendre la decisió de sortir. Foto de Messi plorant en la roda de premsa que va oferir davant dels mitjans de comunicació el passat 8 d'agost. Una imatge que ha marcat a molts i segur que passarà a la història. És aquesta:

Messi plorant comiat EFE

Leo Messi, EFE

Un escrit de suport al seu marit, i a la seva nova etapa en el club francès, que Antonela ha acompanyat d'un polèmic gest que no ha agradat a gaires. I és que l'argentina, ara establerta a París, ha decidit trencar amb el seu passat i començar una nova vida lluny de la capital catalana, ciutat en la qual de moment continuen mantenint la seva casa, ubicada a Castelldefels. Per aquesta raó, a través del seu compte d'Instagram, Roccuzzo ha decidit deixar de seguir el compte del FC Barcelona per començar a seguir el compte d'Instagram del Paris Saint-Germain. La prova, a continuació:

antonela segueix psg instagram

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

antonela deixa seguir barca

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

Ni rastre del compte d'Instagram 'fcbarcelona', que Antonela ha seguit durant molts anys i ara ha decidit eliminar de les seves xarxes en motiu de la marxa del seu marit. Una decisió que es pot interpretar com el descontentament que té l'argentina, després que els directius del club no hagin donat el seu braç a torçar i hagin intentant mantenir Messi dins de la seva plantilla de jugadors. Encara que, per descontentament, el de molts usuaris a les xarxes socials en adonar-se que Roccuzzo ja no segueix el Barça a Instagram. Alguns dels comentaris que li han dedicat són els següents:

Crítiques Anton

Crítiques Antonela Roccuzzo a Twitter

critiquis antonela barca 2

Crítiques Antonela Roccuzzo a Twitter

critiquis antonela barca 3

Crítiques Antonela Roccuzzo a Twitter

critiques antonela barca 4

Crítiques Antonela Roccuzzo a Twitter

Compte del FC Barcelona que, de moment, en el dia d'avui, 12 d'agost del 2021, Leo Messi encara segueix en el seu compte d'Instagram, demostrant com l'ha marcat el club català, al qual ha estat unit durant 20 anys de la seva vida, que es diu aviat. Una estima cap al FC Barcelona de la qual l'argentí ha continuat fent gala al seu pas per París. I és que el número que ha triat per jugar durant les pròximes tres temporades és el número 30. El mateix número que va lluir en els seus primers anys en el Camp Nou, quan va debutar a l'equip. La polèmica està servida. C'est la vie.