Semblava que no anava a passar mai, però res més lluny de la realitat. Després de 20 anys jugant amb el FC Barcelona, Leo Messi s'ha acomiadat del seu dorsal número 10, després de no arribar a cap acord amb els directius del club, i ha posat punt i final a la seva història amb l'equip de la ciutat comtal. El seu futur ara passa per París, on ha fitxat per l'equip Paris Saint-Germain, on ha firmat un contracte de tres anys, inicialment, amb què per cada temporada s'emportarà 40 milions d'euros nets. Pas mal.

Una nova aventura professional amb què Messi compartirà vestuari, entre d'altres, amb el brasiler Neymar, gran amic seu, amb qui ja va jugar al Barcelona, i també amb Sergio Ramos, que també s'ha incorporat a l'equip francès després de deixar el Reial Madrid el mes de juliol passat després de 16 anys jugant a l'equip. I precisament ha estat Ramos qui, a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 46 milions de seguidors, ha enviat un missatge al jugador argentí. Unes paraules molt cridaneres, que prometen donar molt a parlar i de ben segur molestaran, bastant, als seguidors del Barcelona. Descobrim el missatge, a continuació. Foto de Messi amb la samarreta que lluirà durant els propers anys en el PSG:

Perfil d'Instagram de Leo Messi

Perfil d'Instagram de Leo Messi

Durant molts anys, Sergio Ramos i Leo Messi han estat rivals als terrenys de joc. Un jugava en el Reial Madrid, l'altre en el Barça i cada vegada que es trobaven en el camp de futbol la tensió es podia palpar en l'ambient. Més que amics, enemics. Una relació que ara canviarà per complet. I és que els dos passaran a ser companys d'equip. Motiu pel qual Sergio Ramos ha volgut mostrar el seu costat més amable amb un missatge de benvinguda a Leo Messi, després de fitxar pel club de França. Un escrit, més aviat curt, que ha publicat a través del seu compte d'Instagram durant la tarda de dimecres 11 d'agost. Unes paraules que no han passat desapercebudes per a gairebé ningú, que acumulen moltíssims 'm'agrada' i comentaris. "Qui ens ho anava a dir, oi Leo Messi?".

Així comença l'escrit que el jugador de futbol nascut a Camas, a Sevilla, ha compartit a les seves xarxes socials, encara assimilant les voltes que dóna la vida i passar a ser company de l'argentí després de molts anys sent rivals. "Benvingut! / Welcome! / Bienvenue!", afegeix el marit de Pilar Rubio, fent gala de la seva faceta més internacional, demostrant que se sent molt còmode parlant una gran quantitat d'idiomes com l'espanyol, anglès i francés. El missatge de Sergio Ramos a Leo Messi és el següent:

sergio rams missatge benvinguda messi

Perfil d'Instagram de Sergio Ramos

Una publicació, com es pot veure en la fotografia que adjuntem, que Ramos acompanya d'una instantània com menys cridanera. Les samarretes que d'ara endavant lluiran ells. Ramos, de blanc, amb el número quatre. Messi, per la seva part, de blau marí i amb el número 30. Mateix número que va utilitzar als seus començaments en el Camp Nou, deixant clar que per molt que se n'hagi anat a l'equip francès té molt present la seva trajectòria en el club català. "La vida i les seves voltes", "Brutal", "Això no pot ser real", "D'enemics a companys", "Al final descansaran els turmells de Leo Messi", "Quina hipocresia", "Per fi jugaràs amb el millor del món i podràs dir-ho sense pressió" o "Vergonyós".

Aquests són només alguns dels missatges que s'acumulen en el perfil d'Instagram de Sergio Ramos, on diversos usuaris no han dubtat a criticar la poca elegància del de Sevilla, fingint estar content per ser ara company de Leo Messi quan durant molts anys, en els camps de futbol, ha demostrat la poca simpatia que té cap al de Rosario. Un sonat missatge de benvinguda, les coses com són, que Leo Messi, de moment, no ha respost. Ho farà? Facin les seves apostes.