L'adeu a Leo Messi és també  l'adeu a Antonela Roccuzzo, Thiago, Mateo i Ciro Messi. El crac argentí ha anunciat a la terrible roda de premsa de comiat que tornaran a viure a casa seva a Castelldefels però que mentrestant, quan jugui a París, Miami o Rosario, hauran d'abandonar Catalunya tots cinc.

ANTONELA E HIJOS IG

Antonela i els fills, Instagram

Descarta que la família es quedi a Catalunya i anar venint. Els nens, als qui Messi ha definit com a "catalano-argentins" amb orgull, assumiran una altra escola i Antonela una altra ciutat. Un drama per ells, que viuen cargolats al Baix Llobregat.

familia messi ig

Antonela i els tres fills  de Messi en el comiat, GTRES

Antonela encara no ha fet cap foto a Instagram, sota el shock del comiat, però la seva presència no ha passat desapercebuda. A primera fila just davant del futbolista, quan Messi ha començat a plorar la seva dona ha fet un gest que tota parella faria per la seva mitja taronja quan la veu plorar a mocs: passar-li un mocador.

Messi mocant-se en el mocador d'Antonela en el nas gros més famós del futbol:

antonela pañuelo efe

moca

m,essi pañuelo efe

Antonela i Messi, units pel mocador, EFE

El look d'Antonela era elegant però sense cridar l'atenció. Els nens han estat tota l'estona jugant, amb el mòbil i atents sense plorar. S'han portat perfecte. Ciro de blanc, color maleït, i Thiago, el més gran, amb una cresta al cap, és el gall del galliner que posarà ordre a París.

Messi ha somrigut alguna vegada, mirant els tres nens que són la repera. Orgull de pare:

thiago vcrsta og

mesi els nens ig

Messi i els seus fills en l'adeu, Instagram

Antonela Roccuzzo i els seus fills deixaran de viure a Catalunya, Messi deixarà de pagar una fortuna a la Hisenda espanyola, és el més gran contribuent individual de l'Estat però els nens tornaran, són catalans.

---

Lionel Messi, que s'ha acomiadat entre llàgrimes com a jugador del Barcelona, ha admès que fitxar pel PSG "és una possibilitat", encara que ha negat tenir res signat. "A aquestes hores no tinc res arreglat amb ningú. Diversos clubs s'han interessat i encara no hi ha res tancat. Estem parlant, obvi".


Per això, Messi ha qualificat de "boludez", l'enrenou per la foto que aquesta setmana es va fer a Eivissa amb diversos jugadors del conjunt francès. Si va a París farà ràbia però té el seu dret. Ningú li retraurà.