Antonela Roccuzzo i Leo Messi ja no són a Catalunya. L'últim que han vist des del seu avió privat volant a París és l'aeroport d'El Prat ple de càmeres sense acomiadar-se. Marxen com a fugitius. I no marxen: els fan fora. Antonela amb una mascareta rosa i samarreta negra de Versace. Estupenda fins al final.

Messi capcot, un clàssic de l'argentí quan perd un partit, i els nens encantadors i educats. Marxa la família catalana per excel·lència: ell és el que més diners deixa a Hisenda, ella la més glamourosa de les WAGS, els nens catalans, els més simpàtics. Només el mitjà Mateo va sense mascareta. Rebel fins el final.

antonela messi aeropuerto EFE

Messi Antonela Roccuzzo hijos Thiago Mateo Ciro EFE

Família Messi a l'Aeroport, EFE

Antonela ha donat l'última lliçó de com portar un Instagram d'estrella. Shakira en fa un ús professional, treballa. Antonela és una altre tipus de dona de futbolista, ni millor ni pitjor. Però les xarxes les cuida com ningú. Aquesta és l'última foto d'Antonela abans de ser del PSG:

"Con todo hacia una nueva aventura juntos los 5", i quatre cors pels quatre homes de la seva vida, Leo, Thiago, Mateo i Ciro. Està somrient i meravellosa.

antonela i messi volen instagram

Instagram Antonela Roccuzzo

L'escrit llarg el va fer Antonela fa unes hores: "Qué difícil resumir en pocas líneas todos estos años vividos! Tantas emociones que dejaron sus huellas para siempre en nuestras vidas ❤️

Pero como dice el dicho, lo que no nos mata, nos fortalece!! Y con la familia como base saldremos a la cancha otra vez, más fortalecidos que nunca… ❤️Vamos juntos hacia donde sea, pero siempre hacia adelante!!!!!❤️❤️".

La foto del club no fa justícia: un ficus de fons, una tele, el parket... Antonela en sap més: dues butaques, dos somriures, Versace i per la finestra Catalunya, que plora.

----

L'adeu a Leo Messi és també  l'adeu a Antonela Roccuzzo, Thiago, Mateo i Ciro Messi. El crac argentí confirma que tornaran a viure a casa seva a Castelldefels però que mentrestant, quan jugui a París, Miami o Rosario, hauran d'abandonar Catalunya tots cinc.

ANTONELA E HIJOS IG

Antonela i els fills, Instagram

Descarta que la família es quedi a Catalunya i anar venint. Els nens, als qui Messi ha definit com a "catalano-argentins" amb orgull, assumiran una altra escola i Antonela una altra ciutat. Un drama per ells, que viuen cargolats al Baix Llobregat.

familia messi ig

Antonela i els tres fills  de Messi en el comiat, GTRES

 A primera fila just davant del futbolista, quan Messi començava a plorar la seva dona feia un gest que tota parella faria per la seva mitja taronja quan la veu plorar a mocs: passar-li un mocador.

antonela pañuelo efe

moca

m,essi pañuelo efe

Antonela i Messi, units pel mocador, EFE

Messi ha somrigut alguna vegada, mirant els tres nens que són la repera. Orgull de pare:

thiago vcrsta og

mesi els nens ig

Messi i els seus fills en l'adeu, Instagram

Antonela Roccuzzo i els seus fills deixaran de viure a Catalunya, però tornaran. Els nens són catalans.