Leo Messi se'n va. EN Blau ha decidit que totes les peces sobre Leo Messi se segueixin encapçalant amb l'epígraf "Barça". Les raons no cal explicar-les. PSG, Miami o Rosario CF, tant se val on jugui a partir d'ara, sempre durà un altre escut a sota, al pit, sobre el cor. 

Així que l'últim sopar (sic) abans de signar amb un altre equip, aquell sí multimilionari, ha estat a casa seva a Castelldefels, on tornarà per ser ambaixador del club i on Antonela, Thiago, Mateo i Ciro seguiran jugant, fent piscina i tornant a escola. El sopar dels capitans del primer equip, Messi, Sergio Busquets, Gerard PiquéSergi Roberto més Jordi Alba, i un convidat especial, Ibai Llanos.

L'streamer basc ha penjat aquesta foto:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ibai (@ibaillanos)

Messi somrient, el club necessitava veure'l així, i en calça curta. Uns pantalons d'esport que no són qualssevol. Són els mateixos que va vestir a casa durant una entrevista a una TV argentina on va parlar del seu comiat.

messi bulls tw

ok

Messi durant una entrevista la TV, Messi al sopar de comiat, twitter

Són un detall, un símbol una icona: els pantalons de Michael Jordan als Chicago Bulls, l'únic equivalent possible a Messi en el món de l'esport. El detall fa entendre la magnitud del geni, la felicitat que ha encomanat l'esportista, la genialitat del que se sap únic, el mite. Leo Jordan, Michael Messi. 

Mai ningú havia fet tan feliç a tanta gent tant de temps seguit.

michael jordan GTRES

Michael Jordan fa uns mesos, GTRES

Al sopar de les estrelles els futbolistes han anat acompanyats de les seves parelles i el Kun Agüero de convidat inesperat com l'streamer Ibai Llanos que ha aparegut com a copilot al cotxe d'Agüero, i ambdós han entrat a casa del ja exjugador del Barça.

Ibai ha col·laborat en diverses ocasions amb Agüero, en algunes de les seves transmissions, o amb Piqué, amb qui va compartir projecte fent per Twitch l'última Copa Amèrica. A més, Sergi Roberto també ha compartit stream amb el basc en alguna ocasió, així que la relació d'Ibai amb el vestuari del Barça no és nova.

A twitter ja corren els homenatges, els comiats, les llagrimetes. Diumenge de passió a Can Barça.

leo messi cuatro barras gtrexs

Leo Messi i les quatre barres, GTRES

Leo Messi mereix esperar-lo els dos o quatre anys que jugarà fora. Viurà cargolat a Castelldefels i d'aquí a uns anys debutarà amb el Barça un noi amb el dorsal 10: i les quatre barres al pit o al braç, Thiago, Mateo o Ciro Messi. I el camp cantarà Gooool de Messi.