Leo Messi ja llueix els colors blaugrana, del PSG. Jugarà a l'Estadi del Parc dels Prínceps, amb molts prínceps que li volen prendre la corona de rei: Neymar, Mbbapé... No podran.

En la primera roda de premsa com a jugador del club del Qatar, tot i que facin veure que el club és francès, Messi semblava que comptava mentalment quants dies li queden per tornar a viure a Castelldefels.

leo messi psg EFE

Leo Messi a París, EFE

Totes les mirades estaven posades en tres nens, que des que han nascut han sentit, lluït i vestit els colors del Barça. Seran capaços d'obligar-los a posar-se la samarreta del club qataro-francès?

Sembla que sí, tot i que el rebel Thiago s'ha negat a posar-se el de color blaugrana del PSG, un club obsessionat en ser el Barça, i ha triat la samarreta blanca, més neutra. 

thiago messi GTRES

Thiago amb la samarreta blanca del PSG, GTRES

familia messi paris TV3

els messi a paris TV3

Els Messi entren a l'Estadi, TV3

TV3 ha emès les imatges de l'entrada però la cara de Thiago Messi, el fill gran, al balcó de l'hotel era un poema. Està amargat de viure a una ciutat plujosa, sense platja i amb un equip que són els Harlem Globetrotters:

thiago messi mala cara hotel EFE

thiago ok

Thiago Messi amargat, EFE

No li faran fer creure que ara és fan el PSG. Els nens no canvien mai de club, Thiago, Mateo i Ciro, com Leo, són del Barça.

El germà mitjà Mateo també fa el que vol, és l'estrella i un dia amb 3 anys va cantar gols del Liverpool. Mateo feia de trol segons el seu pare.

Explicava Leo Messi:  "Mi hijo Mateo me dice 'Soy del Liverpool que les ganó a ustedes', no se da cuenta, no entiende. Y va con el Valencia también. 'Te ganó el Valencia ¿eh?' Y si marca el Madrid grita 'Gooool del Madrid' y su hermano se calienta. No sé de dónde lo saca. Se hace el hincha del Madrid"

antonela roccuzzo paris GTRES

Antonela i Mateo Messi, GTRES

La que sempre va estupenda és la dona de Leo Messi, Antonela Roccuzzo. Segons expliquen algunes fonts, el seu somni és estudiar o aprendre moda a la capital de la moda: París. Anava estupenda de blanc nuclear i americana blava.

Neutra com el fill gran, que no vol que ningú li digui que ha traït els colors del Barça.

Antonela ha penjat foto familiar al seu nou camp i escriu: "Se cierra una etapa maravillosa pero se abre un nuevo capítulo lleno de oportunidades!❤️.Todos los cambios son difíciles al principio pero juntos vamos a seguir escribiendo nuestra historia. Te amamos Leoy con vos en todas💪💪 ❤️"

------

Thiago és el nen rebel que quan uns brètols van anar a casa seva a Castelldefels a increpar Messi va enviar-los a riure's del seu pare.

Un incident que mai s'havia produït. Mal final per quatre ximples. El vídeo que han gravat mostra uns visitants increpant Messi i des de dins se sent la veu infantil de Thiago que al novembre farà 9 anys

porta casa messi

thiago messi ig

Incident amb Thiago Messi, Instagram

"Por dónde salió Messi, nos vamos a reir de Messi" i des de dins Thiago respon "Nos vamos a reir nosotros de tu padre".

Thiago superstar. Jugarà al Barça.