Telecinco va perdre per K.O. el primer combat televisiu d'alçada de 2020. Una lluita contra Antena 3 amb lectures curioses, si més no. L'Espanya patriotera, rància i insubstancial de Bertín Osborne i Kiko Rivera contra un programa blanc (segurament, l'única excepció de la casa), que només vol entretenir cantant, ballant i gaudint de manera sana, i que a més a més porta el segell "made in... Catalunya". L'estrena de l'octava edició de "Tu Cara me suena", programa realitzat pels catalans de Gestmusic i dirigit al públic de l'estat, va arrasar en audiència (22'6 i 3.183.000 espectadors, fregant els 4 milions al minut d'or) davant de l'enèsim simulacre d'entrevista al fill de la Pantoja, que feia vergonya aliena.

Tu Cara me suena gala 1 2020

Tu Cara me suena gala 1 2020

Bertín i Rivera prometien dures revelacions sobre el passat tèrbol de la nissaga, com l'addicció a les drogues del dj i cantant, les terrorífiques relacions familiars o l'entrada d'Isabel a la presó ​per blanquejar diners, però l'únic blanquejat que vam veure/patir va ser el del mateix Paquirrín. La resta, material reciclat enganxifós, inversemblant i en ocasions ofensiu cap a la seva germana Isa Pi, la diana habitual del germà gran. Un programa no recomanat pels odontòlegs (les dents van caient si te'ls mires més de dos minuts per l'excés de sucre) i dissenyat només "para los muy cafeteros". Fins i tot ells n'estan tips (13,3% i 2 milions.).

 Bertín Kiko Telecinco

Bertín Kiko Telecinco

Kiko Bertin Telecinco

Kiko Bertín Telecinco

Sembla que els espectadors han fet en part cas a Gabriel Rufián. La guerra al prime time entre Telecinco-Antena 3 pel share i els anunciants (que desconfien de la imatge que projecten els programes de Vasile) deixa tocada la "cadena amiga", però sobretot el presentador de butxaca dels fatxes, molt fatxes i després Alfonso Ussía​. Que mai s'acabi el 2020, televisivament parlant.