L'Espanya ultra, la de Vox, la dels diaris ABC, La Razón o OK Diario, la dels Herrera, Losantos, Ana Rosas i companyia, la dels Casado, Arrimadas, Cayetana, Egea o Borrell, la de Felip, la de "las decisiones judiciales están para cumpliralas", la del, en definitiva, país de pandereta que és sovint la pell del toro, s'ha llevat aquest divendres pensant que tot era un mal son. Però no. La galeta, la plantofada, la clatellada, el revés, la castanya, el bolet, la cleca o directament, l'hòstia amb la mà oberta de la justícia europea a l'espanyola és de les que encara ressonen en els caps de l'espanyolisme més ranci que encara no entén d'on li ha vingut aquest uppercut que l'ha deixat a la lona.

Junqueras Congres Diputats 20 05 2019 EFE

Efe

La decisió del TJUE ha fet miques el Suprem i l'Estat espanyol declarant la immunitat parlamentària de Junqueras i obrint una porta a revisar tot el que s'ha fet amb el líder d'ERC i la derivada de Puigdemont i Comín. Veurem en quina situació queda el jutge Marchena. Veurem què passarà amb els presos polítics (sí, Espanya, sí, PRESOS POLÍTICS, per si us quedava algun dubte) i veurem com aniran sortint tots els escarbats unionistes que abans s'omplien la boca amb complir la justícia i que ara vomiten odi i bilis cap a la justícia (europea) per dir el que no els agrada sentir.

Alfonso ussia esradio

@esradio

I entre tota la munió d'espècimens d'aquesta calaña, n'hi ha un que acostuma a endur-se la palma. Un Alfonso Ussía que acostuma a defecar a les xarxes i que ara, fidel a la seva cita, ha deixat caure dues paraules que il·lustren la ràbia que li corre per dins. Un "puta Europa" que ha provocat la befa en massa a la xarxa cap al comentari caviar de l'ultra de La Razón: