El cas Carlota els pot passar factura greu a Telecinco. I on més mal els hi fa: a la butxaca. Seria el mínim que els podria passar. Res comparat amb el que ha hagut de patir aquesta concursant de Gran hermano que va denunciar haver estat víctima d'una violació dins la casa de Guadalix per un altre concursant, sense que ningú de l'organització del programa ho aturés, i a més, fent-la passar al confessionari perquè ho veiés, sense cap psicòleg al costat, i gravant la seva reacció aterrida en veure el que havia passat.

 carlota

Telecinco

Sadisme en grau màxim. El tot per l'audiència habitual de molts programes de Telecinco elevat a la seva màxima potència. El codi deontològic humà, les mínimes línies vermelles traspassades i fetes miques per un programa que ara sí, ha demostrat que no té el mínim de moralitat. La productora del programa ha intentat justificar-se amb un comunicat que no convenç ningú. Exconcursants (i guanyadors) com Pepe Herrero acusen el presentador i els tertulians del programa de callar i fer com si res, de mirar cap a una altra banda davant un fet tan abjecte com aquest: "Tapaste una violación, pedazo de cabrón. Cucarachas", li va dedicar a Jorge Javier Vázquez i a la majoria de col·laboradors que treballen als programes de la cadena de Vasile analitzant els continguts del seu programa estrella.

vasile gtres

GTRES

Ara, tant ell com Coto Matamoros han engegat una campanya per aconseguir que els molts i diferents anunciants que té un programa com Gran Hermano deixin de posar diners davant el que consideren la gota que fa vessar el vas.

I de moment, han aconseguit que ja hi hagi una empresa que hagi retirat el seu suport econòmic al programa. L'empresa Fi Network, que ha retirat la seva publicitat "como repulsa al presunto caso de violación ocurrido en el programa". La mesura és immediata per mostrar la seva solidaritat "y apoyo no sólo a la supuesta víctima, sino a todas las mujeres que sufren este tipo de actos reprochables y delictivos". 

Són els primers que públicament li giren l'esquena i que posen fi al seu patrocini. Veurem si d'altres segueixen l'exemple. Recordem que a T5 ja tenen experiències similars: el programa La noria va deixar d'emetre's després d'una entrevista pagada a la mare de El Cuco, un dels imputats en el cas Marta del Castillo, cosa que va provocar una fuita en massa dels anunciants del programa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat