La parella del moment ha tornat a Espanya. El flamant matrimoni político-royal entre José Luis Martínez-Almeida i Teresa Urquijo, que tantes hores de passatemps, rialles i surrealisme ens va regalar el passat 6 d'abril. Tres dies després de l'enllaç marxaven a Àsia per gaudir del viatge de noces. Tot i que s'havia insistit molt amb Bhutan, el país de la felicitat a l'Himàlaia, la destinació principal era les Maldives. Sol, platja, descans, luxe. Clàssic, com ells. I el detall més revelador que no eren turistes d'aventura ni trekking, les seves maletes. Hem marxat amb més equipatge per a un cap de setmana en casa dels pares que aquest parell per pujar i baixar muntanyes i temples amb pluja, vent o sol. Una trista motxilla ell, un tròlei de cabina ella. Justegen. Doncs bé, ja són a casa.

El dia de la seva partida, amb tota la ressaca del casament, marit i muller ens sorprenien a l'aeroport de Madrid practicant el 'twinning', una cosa ben cursi com vestir idèntics. Però clar, amb la flama de l'amor on fire, mai millor dit, es podia arribar a perdonar. Estan enamorats, per amor es fan moltes ximpleries. Els peus dels tortolitos anaven conjuntats amb el mateix model de vambes, d'aparença còmoda per a un viatge de moltes hores en avió i posteriorment, tota mena de superfícies diferents de la jungla d'asfalt de la capital d'Espanya. Un model en blau marí de 150 euros, i que feien d'anell de compromís podològic i ben visible. Preciós. Doncs bé, aquella harmonia ja és història.

10 dies després de començar el viatge de noces, alguna cosa ha canviat en aquesta sòlidíssima unió. Massa ràpid ja comencen amb les diferències: l'alcalde ja va per lliure, adeu a les vambes. Mentre la Teresa, amb mocador, samarreta d''On és Wally', ulleres rodones i uns gens conjuntats mitjons a ratlles, encara feia servir aquest calçat, el polític s'havia posat l'uniforme de feina casual. Mocassins, una camisa amb pecho palomo, i au, via. S'ha acabat el xou. Caminaven per l'aeroport per separat, ella per davant amb una amiga, ell al darrere, envoltat d'alguns micròfons de premsa. Almenys aquesta vegada hi havia una amiga esperant la Teresa, perquè si no en José Luis l'hagués deixat tirada: no seria la primera vegada. Sí, en canvi, com a casats.

Almeida Urquijo aeropuerto GTRES
Almeida i Urquijo a l'aeroport / GTRES

No està tot perdut, però. En un gest que encara ens fa confiar en la supervivència del romanticisme, hem de dir que Almeida arrossegava la maleta de la seva dona per la terminal, col·locant la seva motxilla a sobre.. Un gest de galant clàssic. Visca l'amor. O lo que surja. I si no, que li pregunti al seu cunyat, en Juan, que s'ha embolicat amb la cosina Irene Urdangarin després d'haver-ho intentat amb Victoria Federica. Aquesta família és una troballa infinita, són les noves estrelles del món rosa. 

Almeida Urquijo amiga GTRES
Almeida arrossega les maletes /  GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!