Encara ressonen en les nostres ments algunes imatges esperpèntiques de la boda entre l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, amb Teresa Urquijo. Com deia el replicant Roy Batty (Rutger Hauer) a Blade Runner, "Yo he visto cosas que vosotros no creeríais. Atacar naves en llamas más allá de Orión. He visto rayos-C brillar en la oscuridad cerca de la Puerta de Tannhäuser. Todos esos momentos se perderán en el tiempo, como lágrimas en la lluvia". Per desgràcia, encara ha passat poc temps perquè les imatges del casament ranci es perdin com llàgrimes en la pluja. "Es hora de morir", acabava la frase... Morir no ho sé, però ganes de treure'ns els ulls, no ens en falten. Tot va tenir un tuf a naftalina, alguns looks eren tan grotescos, es van produir imatges tan esperpèntiques, que el monòleg de la pel·li de Ridley Scott es queda curt.

Tot va ser un despropòsit: a Joan Carles caient-li el bastó només arribar, el floripondio d'Esperanza Aguirre, Almeida i la seva família com si fossin una reencarnació del grup 'Parchís', el chotis que van ballar els nuvis... N'hi ha per donar i per vendre:

DL u553775 042
Joan Carles i José Luis Martínez-Almeida / GTRES
DL u553798 053
Esperanza Aguirre / GTRES

Però si hi ha un convidat de qui tothom parla, encara ara, 48 hores després, aquest és sens dubte un familiar de l'alcalde madrileny: Pablo, el seu nebot... model. Fill de Magdalena Martínez-Almeida, germana del nuvi, coneguda com Mayi, que des de fa trenta anys viu i treballa a Brussel·les, Bèlgica, on ha format una família. I el seu fill gran ha estat el protagonista absolut. El seu look, la seva cabellera estil Príncipe de Beckelar i les seves paraules a la sortida de l'església són difícils d'oblidar: "Al final, el camino de Dios está allí y bueno, pasan cosas, te caes, te vuelves a levantar y al final Dios tenía un plan para mi tío y tan feliz que hemos llegado a este día".

Què més se sap d'ell? Tal i com apunta El Español, té els estudis de Negocis Internacionals a Maastricht, viu a cavall entre Brussel·les i Madrid, es defineix com a model, blogger i youtuber, ha sumat molts followers en les darreres hores i treballa al Sushita Café, a l'àrea de marketing.

No li perdin la pista al tal Pablo. Ens donarà tardes de glòria.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!