José Luis Almeida està vivint, sens dubte, un dels seus millors moments. Qui li havia de dir a l'alcalde de Madrid que, després de 49 anys sent el solter d'or de la família, trobaria una dona amb qui casar-se i construir una família. Bé, ell tampoc s'ho creia. L'afortunada de caure en braços de l'alcalde de la capital madrilenya ha estat Teresa Urquijo, amb qui es porta més de vint anys de diferència, però per a ell això no és un problema, ni de bon tros. Tots dos protagonitzaven la boda de l'any reunint a centenars de convidats de la burocràcia, lo mejor de lo mejor, imagineu-vos si la cerimònia era tan emblemàtica que ni el rei ni les infantes van refusar la invitació. Més que un enllaç matrimonial, podríem dir que fou un espectacle, i ara, després de jurar-se amor etern sota el tot poderós, show must go on. 

Almeida boda Teresa GTRES
José Luís Almeida i Teresa Urquijo / GTRES

Des del minut u el seu romanç ja va donar per parlar, però la boda fou un esdeveniment inigualable. Ella lluïa el vestit que havia passat de generació en generació, l'havia portat la seva àvia, després la mare i ara el torn de la filla. Té 27 anys i durant el camí a l'altar semblava que s'hagués rebaixat a l'edat del seu home. En sortir de l'església San Francisco de Borja (també coneguda com a 'Jesuitas de Serrano') tothom exclamava el petó de passió i fogositat del primer dia de noces, l'alcalde, intentant mantenir la seva compostura, li engolia les galtes amb un petó succionador. Però el millor no s'acabava aquí, la cirereta del pastís arribava durant la celebració. Almeida va voler honrar la seva capital ballant el tradicional 'chotis' amb la núvia, un vídeo que quedarà per la història. Ni compàs, ni ritme, ni gràcia, ni complicitat. Qui sap com devia anar aquella primera nit de casats, Déu meu. 

Seguint amb el patró establert, ara els tocava anar-se'n de lluna de mel, destí Maldives i Bután. Apareixien a l'aeroport mostrant tota la complicitat que no havíem vist a l'enllaç, ni més ni menys que es compraven les mateixes vambes, al pur estil 'matching', ja us ho dèiem que Almeida encara porta l'esperit jove. La il·lusió de la pobra Teresa Urquijo era ser couple goals de moda, sembla que s'han quedat en un intent. El matrimoni estaria deu dies gaudint de viatge de noces, entre els quals coincidiria amb l'aniversari de l'alcalde. 49 anys i noucasat, la passió i l'amor els hauria de sortir per les orelles i en una data tan esperada, tothom volia veure la felicitació inèdita de l'enamorada. Teresa Urquijo és guarda el perfil d'Instagram en privat, però ha sigut el seu marit que ha volgut presumir de felicitació i de xicota. I la imatge no té pèrdua. 

Felicitació Teresa Urquijo a Almeida / Instagram
Felicitació Teresa Urquijo a Almeida / Instagram

Un seflie sota el paraigua, on podem intuir que el clima no els ha anat massa a favor en els seus destins exòtics, de fet podem veure com també anaven conjuntats d'impermeable. Com dos germanets bessons que la mare els vesteix igual. Ella surt somrient intentant fer una fotografia maca del moment, i Almeida, en canvi, fa cara d'aterrit, de sorprès, no li podem veure la rialla. Ens esperàvem una dedicatòria més romàntica, potser amb el seu renom íntim, però res. Ja veiem que la jove no té massa dots d'instagramer, és senzilla com el seu marit i tan sols li ha dedicat un gift amb Happy Birthday. Res de cursilades, i nosaltres volíem veure la faceta més romàntica de la parella. Però apa, ens haurem de quedar amb les ganes, o bé, també podríem dir que ens han fet un favor, costa imaginar-los en la intimitat. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!